Джерело: berdichev.biz

Бердичів отримає якіснішу воду. Директор комунального підприємства “Бердичівводоканал” повідомив про покращення якості питної води у місті вже протягом наступних двох місяців. За його словами, наразі тривають роботи з модернізації водопровідних мереж та ремонт сучасного обладнання для очищення води.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на виступ Іллі Шамровського під час засідання членів робочої групи з питання підняття тарифу на водозабезпечення та водовідвід.

“Як зазначив директор, мешканці міста зможуть відчути зміни вже найближчим часом. Зокрема, очікується зниження вмісту заліза та хлору у воді, що позитивно вплине на її смак та якість. Крім того, будуть вжиті заходи для стабілізації тиску води у мережі”, – йдеться у повідомлені.

“Ми розуміємо, наскільки важлива якісна питна вода для здоров’я людей. Тому докладаємо максимум зусиль для того, щоб забезпечити бердичівлян чистою та безпечною водою”, – зазначив директор “Бердичівводоканалу”.

Мешканці міста з нетерпінням очікують на обіцяні зміни та сподіваються, що якість води у Бердичеві нарешті відповідатиме сучасним стандартам.

Зі слів Іллі Шамровського підприємство Бердичівводоканал подає мешканцям якісну воду, але міська система водоподачі базується на старих водопроводах, більшість з яких відпрацювала свій ресурс. Тож коли вода тече старими трубами та поступає у домівки бердичівлян вона перетворюється на те, що маємо. Але за два місяці ситуація зміниться у кращу сторону.

Нагадаємо, 10 червня 2024 року ми повідомляли, що Ілля Шамровський став новим директором МКП «Бердичівводоканал».