Джерело: berdichev.biz

Жорстоке вбивство у тихому мікрорайоні міста. У районі міського пляжу в Бердичеві, у ніч з четверга на п’ятницю, сталося жорстоке вбивство. Мешканець Бердичева, який працював у Міністерстві оборони у Києві, приїхав додому вперше за три місяці та вирішив відзначити цей святковий момент із друзями. Для цього він запросив двох чоловіків та жінку до себе до дому повечеряти.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свої джерела.

Сьогодні вже відомо, що він запросив свого друга, який пів року воював та нещодавно демобілізувався, разом із його дружиною, а також ще одного свого друга дитинства. Спільне святкування, яке мало стати приємним возз’єднанням, обернулося шокуючою трагедією. Під час розпиття алкогольних напоїв демобілізований друг приревнував друга до своєї дружини. Ревнощі взяли гору над здоровим глуздом, і він почав жорстоко бити свого товариша.

Конфлікт загострився, і ситуація вийшла з-під контролю. В результаті побиття друг дитинства загинув на місці від отриманих травм. Поліція та швидка прибули на місце події за викликом сусідів, які почули крики та шум.

“Він вирвав йому кадик, переламав всі кістки, розтерзав його по звірячому… Одному з поліцейських, що приїхав на виклик стало погано від побаченого жахіття. Не вкладається у голову, що людина таке може зробити…”, – розповіла нам одна з сусідок загиблого по будинку.

Наразі слідчі органи проводять розслідування. Підозрюваний у вбивстві демобілізований чоловік затриманий і знаходиться під вартою. Йому загрожує кримінальна відповідальність за скоєне. Ця трагедія сколихнула громадськість і стала черговим нагадуванням про небезпеку надмірного вживання алкоголю та неконтрольованих емоцій.

Раніше ми розповідали, що жорстоко вбили чоловіка, злочинці його пограбували, а будинок підпалили, щоб стерти усі докази злочину.