Програмне забезпечення допоможе наладити бізнес. Діяльність кожного закладу HoReCa незалежно від його розміру залежить від багатьох факторів. Чи то невелике кафе або популярний ресторан, керівники мають кожного дня вирішувати питання закупівлі продуктів, прибирання приміщень, приймання замовлень, організації доставки та обліку персоналу. Програмне забезпечення Syrve дозволяє делегувати багато поточних справ системі автоматизації та контролювати всі процеси онлайн з будь-якого місця світу.
Програми для HoReCa: користь та вигода
Керувати власним закладом простіше можна за допомогою сучасних програмних комплексів. Компанія Кнайпа Сервіс Про пропонує широкий набір функцій та засобів в програмах для управління ресторанним бізнесом. Syrve – це автоматизація HoReCa у поєднанні з досконалими інструментами для обліку, звітностей та віддаленого контролю власником.
Програмне забезпечення від Knaipa Service Pro дозволяє автоматизувати процеси:
- закупівель та обліку складського зберігання;
- бухгалтерського обліку;
- формування фінансової звітності;
- розподілу робочих годин, змін та відпусток між працівниками;
- прийняття замовлень, контролю за кур’єрами, станом доставки та зворотнім зв’язком від клієнтів.
Власникам закладів у сфері гостинності важливо постійно слідкувати за трендами, цінами на ринку, заохочувати клієнтів, створювати УТП, які збільшать кількість відвідувачів та середній чек. Власникам, які не бажають постійно знаходитися на роботі та слідкувати одночасно за кухнею, прибиранням, закупівлею та баром, програми для ресторанів та HoReCa Syrve дозволяють об’єднати всю роботу в одній системі та налагодити аудит і звітність, перевіряти яку можна онлайн дистанційно в будь-який момент.
Автоматизація як порятунок від рутини та помилок
Великою проблемою ресторанного бізнесу, особливо маленьких закладів, може стати відсутність адекватної звітності або її неправильне складання. Власник може щороку отримувати інформацію про збитки та високі видатки, не розуміючи, з чого складається собівартість його товарів, на що йдуть кошти та чому гості покидають його кафе, бар чи ресторан незадоволеними.
Завдяки налаштований звітності стан будь-якого бізнесу у сфері HoReCa може оперативно проаналізувати. Автоматизовані системи управління дозволяють ефективно розподіляти ресурси та персонал, знаходити слабкі місця – непопулярні страви, співробітників, які погано виконують свої обов’язки, крадіїв, клієнтів, які зловживають програмами лояльності.
Syrve дозволяє власнику розвантажити себе та найманих управлінців, зменшити кількість помилок, які пов’язані з людським фактором, неуважністю та недбалістю. Автоматизована система допомагає зекономити кошти, час і зусилля, направивши їх на творчість, розвиток бізнесу й отримання задоволення від роботи. Перекладіть рутинні справи на надійного помічника зі штучним інтелектом та сучасними технологіями від Кнайпа Сервіс Про. З налаштуваннями та використанням допоможуть розібратися спеціалісти компанії.