Бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області долучилися до участі у виставці Прапорів вільної держави, що присвячена Дню Незалежності України та наразі проходить у Житомирському муніципальному артпросторі «ВЕЖА».

Ініціаторами створення виставки напередодні Дня Незалежності України виступили волонтерські організації міста.

Свої прапори з особистими підписами для участі у заході представили різні військові підрозділи та рятувальники. Усі прапори уособлюють мужність, честь та патріотизм, які українські захисники та рятувальники демонструють у боротьбі за свободу й незалежність країни. Кожен із них розповідає історію, сповнену глибоких переживань і незламної віри в перемогу. Адже серед прапорів є і такі, що були прострелені ворожими кулями та, у подальшому, зашиті нашими героями.

1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Виставка триватиме до 20 вересня. Вона відкрита щосуботи та щонеділі з 12:00 до 18:00, але організатори кажуть, що готові іти на зустріч відвідувачам та працювати і в інший час. Адже прапор вільної держави це найдорожча зі святинь, що глибоко торкається серця кожного українця і побачити такі експонати має кожен.

ГУ ДСНС України у Житомирській області


Джерело: https://zt.20minut.ua/