Джерело: berdichev.biz

Health24 вже у Бердичеві. Чудова новина для всіх мешканців Бердичева: тепер пацієнти Бердичівської міської лікарні, ЦПМСД і Бердичівської центральної районної лікарні можуть, о диво, самостійно записуватися до лікаря онлайн! Так-так, ніяких черг, нервів чи ходінь по реєстратурах – усе це тепер у минулому. Замість цього – новий мобільний застосунок Health24, який начебто вирішує всі наші медичні проблеми.

Отже, щоб відчути на собі всю магію цифрової медицини, вам достатньо завантажити або оновити цей застосунок у своєму смартфоні через App Store або Google Play. Але не поспішайте радіти – спочатку потрібно пройти коротеньку реєстрацію, а потім вибрати медичний заклад, лікаря, день і час прийому. Легко, правда? Що може піти не так? Ну, хіба що ви раптом забудете свій пароль або система вирішить, що ваш обраний лікар вже зайнятий – але це ж дрібниці в порівнянні з усіма перевагами сучасних технологій.

Якщо ви раптом передумаєте йти на прийом, не біда – ви можете самостійно скасувати свій запис. А якщо заблукаєте у всіх цих нововведеннях, то на YouTube-каналі МІС Health24 вже чекають відеоінструкції, де вам докладно розкажуть, як зареєструватися, додати профіль дитини чи іншої особи, і – о, велика перемога! – записатися до лікаря. Чесно кажучи, це якраз той канал, який ви давно мріяли додати до своїх улюблених, правда?

Але на цьому сюрпризи не закінчуються. Тепер у мобільному застосунку Health24 ви можете переглядати історію своєї хвороби, інформацію про прийоми у лікаря, електронні направлення, рецепти на ліки та навіть вакцинації! Це так зручно – всі ваші медичні дані під рукою, аби лише лікар не забув внести їх до системи.

Якщо ж у вас є діти або інші члени родини, можете додати і їхні карти до свого профілю. Правда, щоб отримати доступ до карти дорослого, доведеться трохи попрацювати – згодою через смс. Бо ж чому б не ускладнити життя ще на один крок?

Якщо раптом щось піде не так, а ви не зможете записатися до лікаря чи знайти свою електронну карту, вам завжди допоможе реєстратура медичного закладу або гаряча лінія Health24 за номером 0 800 756 856 (і не хвилюйтеся, дзвінки безкоштовні – ну хіба ж не чудово?).

Тож не зволікайте, завантажуйте Health24 і насолоджуйтеся всіма принадами сучасної медицини прямо зі свого смартфону. Хто знає, можливо, саме це зробить ваші візити до лікаря трішечки менш стресовими – або ж додасть нових пригод на цифровому фронті.