Джерело: berdichev.biz

Мер Бердичева вітав випускників. З нагоди Дня молоді міський голова Сергій Орлюк та начальниця управління освіти та науки Валентина Адаменко зустрілися з випускниками місцевих ліцеїв та гімназій, які досягли високих результатів, склавши Національний мультипредметний тест (НМТ) на 200 балів.

Про це повідомляє пресслужба Бердичівської міської ради.

Під час зустрічі, що відбулася у святковій атмосфері, Сергій Орлюк привітав талановиту молодь з їхніми досягненнями, наголосивши на важливості освіти для майбутнього нашого міста та країни в цілому. Він зазначив, що такі високі результати є показником не лише старання та наполегливості випускників, а й високого рівня підготовки в навчальних закладах Бердичева.

Учні, які склали Національний мультипредметний тест (НМТ) на 200 балів:

  • Олександрою Кукурудзою (БМГГ № 2, українська мова);
  • Діаною Бобрович (БМГГ № 2, українська література);
  • Анною Винарчук (БМГГ № 2, англійська мова);
  • Камілою Трохимчук (Ліцей №10 “Тріумф”, українська мова);
  • Аліною Марчук (Ліцей “Територія 12”, історія України, українська мова);
  • Дмитром Мальчуком (Ліцей “Територія 12”, математика);
  • Владиславою Височинською (Гімназія №17, українська мова, математика).

Валентина Адаменко висловила гордість за випускників і їхніх педагогів, які допомогли молодим людям досягти таких результатів. Вона також наголосила на важливості підтримки обдарованої молоді та створенні умов для їхнього подальшого розвитку.

На завершення зустрічі випускники отримали символічні подарунки та побажання успіхів у майбутніх починаннях. Молодь поділилася своїми планами на майбутнє, деякі з них вже визначилися з вибором вищих навчальних закладів і спеціальностей, що є наступним кроком на їхньому шляху до досягнення нових вершин.

Бердичів пишається своїми молодими талантами та сподівається, що вони продовжуватимуть робити свій внесок у розвиток нашого міста та країни.

Раніше ми друкували розповідь Валентини Адаменко про завершення навчального року, нові виклики та новації в освіті.