Джерело: berdichev.biz

На Центральній площі міста Бердичева відбувся незабутній рок-вечір, організований Міським Палацом Культури ім. Олексія Шабельника за підтримки міського голови Сергія Орлюка та представників депутатського корпусу. Захід став справжнім святом для шанувальників живої музики та енергійного рок-звучання.

Рок-вечір у Бердичеві

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

“У концерті взяли участь молоді та талановиті виконавці з творчої лабораторії “Живий звук”, які підкорили глядачів своєю майстерністю та харизмою. Їхні виступи супроводжувалися бурхливими оплесками та схвальними відгуками, а сама атмосфера вечора була пронизана драйвом та рок-н-рольним духом”, – йдеться у повідомлені.

На Центральній площі міста Бердичева відбувся незабутній рок-вечір

Глядачі мали змогу насолодитися різноманітними рок-композиціями, які прозвучали у виконанні місцевих гуртів та сольних виконавців. Програма концерту включала як відомі хіти, так і авторські пісні, що дозволило кожному знайти щось своє.

У концерті взяли участь молоді та талановиті виконавці

Організатори заходу висловили подяку всім учасникам та глядачам за активну підтримку та наголосили на важливості розвитку місцевих талантів. Вони також відзначили, що такі заходи сприяють культурному збагаченню молоді та об’єднанню громади навколо спільних інтересів.

Глядачі мали змогу насолодитися різноманітними рок-композиціями

Рок-вечір на Центральній площі став ще одним яскравим прикладом того, як творчість молоді може об’єднувати людей і дарувати незабутні емоції.