Джерело: berdichev.biz

6 серпня Бердичівську громаду вчергове відвідали представники Житомирського обласного центру крові. Цього разу пункт забору крові розташувався у лікувальному корпусі міської лікарні, де до здачі крові було допущено 100 осіб. Така кількість донорів вважається доволі непоганим показником, що свідчить про високий рівень свідомості та небайдужості мешканців міста.

“Відділ охорони здоров’я Бердичівської міської ради висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до донорства. Кожен донор зробив вагомий внесок у порятунок людських життів. Врятовані життя стануть найкращою нагородою за благородство й небайдужість наших громадян”, – повідомили у міській раді Бердичева.

Цей візит представників обласного центру крові став черговим прикладом солідарності та співпраці між медичними установами області. Спільними зусиллями ми робимо вагомий внесок у забезпечення лікарень необхідними запасами крові, що є життєво важливим для багатьох пацієнтів.

Бердичівська громада продовжує демонструвати високий рівень соціальної відповідальності та готовність допомогти ближньому у скрутний час. Разом ми можемо зробити світ кращим та врятувати ще більше життів.