Джерело: berdichev.biz

Бердичів з робочим візитом відвідала заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич. В рамках візиту вона оглянула нещодавно відкрите реабілітаційне відділення у КНП Бердичівська міська лікарня.

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Відтепер у відділенні зможуть проходити реабілітацію та відновлюватися наші поранені захисники, що є надзвичайно важливим у нинішній час.

Марію Карчевич супроводжувала під час проведення огляду реабілітаційного відділення голова Бердичівської РВА Людмила Димидюк. Заступник міністра оглянула, як було проведено ремонт у відділені та встановлено сучасне обладнання, що дозволяє надавати якісні послуги для населення. Відтепер у відділенні зможуть проходити реабілітацію та відновлюватися поранені захисники, що є надзвичайно важливим у нинішній час.

Відкриття власного реабілітаційного відділення – це великий крок вперед для всього  Бердичівського району. Бердичівська міська лікарня має статус кластерної та обслуговує населення з усього району, і не тільки. На момент візиту у відділенні вже перебувало 17 пацієнтів. Медичні працівники зазначають, що дана послуга є надзвичайно затребуваною.

“Задоволена, що спільними зусиллями нам вдалося відкрити в Бердичеві реабілітаційне відділення та знайти висококласних спеціалістів, які будуть займатися з хворими. Сподіваюся, що так само успішно нам вдасться реалізувати й інші проєкти, які ми запланували виконати найближчим часом”, – наголосила Людмила Димидюк журналістам.