Джерело: berdichev.biz

Радісна новина! З 29 липня по 4 серпня 2024 року у пологовому відділенні КНП “Бердичівська міська лікарня” Бердичівської міської ради панувала особлива атмосфера радості та щастя. Медичні працівники допомогли з’явитися на світ 10 прекрасним немовлятам – 9 дівчаткам та 1 хлопчику.

Про це повідомляє Бердичівська міська рада.

“Цей тиждень став справжнім святом нового життя, наповнивши пологове відділення щасливими усмішками, першими плачами новонароджених і сльозами радості їхніх батьків. Кожне народження – це справжнє диво, яке наповнює серця невимовною любов’ю та надією. Медичний персонал пологового відділення, з безмежною відданістю та професіоналізмом, дбав про мам і їхніх малюків, забезпечуючи найкращі умови для безпечних пологів і комфортного перебування в лікарні”, – йдеться у повідомлені.

Ці маленькі дівчатка і хлопчик – це наше майбутнє, наша гордість і радість. Бажаємо новонародженим міцного здоров’я, а їхнім родинам – безмежного щастя, гармонії та радості від кожного моменту разом.

Вітаємо щасливих батьків з народженням їхніх діток! Нехай ваші сім’ї будуть сповнені любов’ю, теплом та благополуччям. Вітаємо Бердичів з цими маленькими чудесами, які вже стали частиною нашої великої громади!