Журналісти «20 хвилин» промоніторили сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» і зробили для вас добірку найбільш актуальних пропозицій, завдяки яким ви зможете стати власником домашнього улюбленця.

Нагадуємо, що вся інформація про тваринок – за телефонами, вказаними в оголошеннях. Редакція «20 хвилин Житомир» лише допомагаємо інформаційно.

Три сестрички в пошуках родини!

«Житомир та найближчі населені пункти! Три сестрички в пошуках родини! Вік – 6 міс. Стерилізовані. Вакциновані. Розмір – середній, можливо, ще трішки виростуть, але небагато. Активні, гавкучі, дзвінки, здорові, розумні дівчатка. Кому вірного друга? +380679141550», – йдеться в оголошенні.

Дівчинці потрібна родина

«Житомир! Красива та дзвінка дівчинка шукає родину! Вік – 1,5 роки. Розмір – менше середнього, рости більше не буде. Стерилізована. Вакцинована та оброблена від паразитів. Зверніть увагу на милий ніс та добрі розумні очі. +380973038181», – вказано у дописі.

Кому котика?

«Шукає дім котодитина з неймовірним окрасом. Хлопчик оброблений від глистів, чистенький, без блошок, покупаний, знає, що таке лоточок, їсть кашки з паштетиком, сухий корм для кошенят. Виріс в любові, з дитиною. Дуже потребує дім , адже був викинутий, як тільки народився. Якщо ви готові подарувати дім котодитині – пишіть у вайбер: 097 230 37 28», – пише авторка допису.

Потрібен дім або перетримка

«Д-у-у-у-у-у-уже терміново!!! Шукаємо дім або перетримку!!! Жінка, в якої цей котик на перетримці більше не може його тримати. Часу максимум тиждень! Хлопчик має незвичайний трьохмасний окрас! Лотковий, оброблений. Вакцинований, має паспорт. Поширюйте, будь-ласка, допис.

Якщо не знайдеться дім, через тиждень його прийдеться знову повернути на вулицю, нажаль. 0933750201», – йдеться в оголошенні.

 

Джерело: https://zt.20minut.ua/