13 липня 2024 року з 15:00 на майдані Корольова (біля кінотеатру «Жовтень» відбудеться захід «Зроблено в Житомирі».

Під брендом «ДоБре» об’єднаються виробники одягу, взуття, аксесуарів та крафтової продукції, а майстрині розкажуть про народні традиції та відкриють секрети їх інтерпретації у сучасність.

У програмі заходу: модний показ, учасниками якого стануть 14 дизайнерів та виробників повсякденного, сучасного і національного одягу, дитячого святкового одягу та шкільних суконь. Такі сукні маленькі школярки точно носитимуть із задоволенням. До Житомира завітає і дизайнерка-учасниця міланських модних показів, яка продемонструє вироби із залишків тканини та інших матеріалів. А доповнить тему екологічної поведінки житомирянин, який театралізовано представить елементи одягу із натуральної трави.

Не менш цікавою частиною заходу стане ярмарок житомирських виробників. До участі залучається майже 30 учасників. Відвідувачі зможуть познайомитися, і що не менш важливо – придбати: дитячий текстиль та одяг, постільну білизну, панчішно-шкарпеткові вироби, аксесуари. Наші підприємці готують смаколики та прохолодні напої.

І звісно, на найактивніших відвідувачів чекають подарунки від наших виробників. Привідкриємо таємницю – корисно буде поцікавитися інформацію про житомирський бізнес.

 Довідково:

Захід організовано Житомирською міською радою за підтримки Програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом і урядом Німеччини та впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Локальний партнер з виконання – ГО «Інтерньюз-Україна».

Джерело: Житомирська міська рада

 


Джерело: https://zt.20minut.ua/