Джерело: berdichev.biz

Де гарно відпочити не далеко від Бердичева?

Для того, щоб добре працювати, потрібно гарно відпочити та дати організму можливість для перезавантаження. В умовах війни надзвичайно важко знайти тихе та безпечне місце. Кляті орки позбавили нас традиційних поїздок на море та відпочинку за кордоном. Навіть вирушаючи у дальній поїздки тричі подумаєш, чи брати з собою дітей і, чи буде безпечною ця подорож.

Але про гарний заклад відпочинку розповів у Фейсбук Денис Заремський.

“Чудовий варіант для ідеального відпочинку на будь-який смак є у нас на Житомирщині, просто за 10 кілометрів від міста Бердичева. В селі Гардишівка розташувалася нова, сучасна база відпочинку з красномовною назвою “na chille”. Вона поєднала у собі спокій безлюдних морських пляжів та мальовничу красу Карпат. Гарні та привітні господарі, вишуканий ландшафтний дизайн, зручні номери та безліч цікавинок швидко зробили її одним з найпопулярніших місць відпочинку для жителів Житомирської області та сусідніх областей”, – йдеться у повідомлені.

База відпочинку

База відпочинку “na chille” ідеально підходить як для великих компаній, так і для сімейних пар та романтичних побачень. Любителі тихого відпочинку розважать себе риболовлею, зможуть позасмагати на зручних лежаках чи просто милуватимуться природою на пірсі. Для активного дозвілля пропонується катання та квадроциклах, катамаранах і гідроскутерах, є навіть справжній морський катер для прогулянок. Найменші відвідувачі теж знайдуть чим розважитися, адже для них відведено спеціальне місце для купання, функціонує батут, гірка та гойдалки.

Відпочинок біля Бердичева

Абсолютною родзинкою бази є наявність великого та двох маленьких Геокуполів (як у Карпатах), з яких відкриваються прекрасні краєвиди на ліс та озеро. Вони здаються подобово, в кожному є зручне просторе ліжко та столик, великий Геокупол має окрему кухню, телевізор та розлогий диван.

База відпочинку “na chille” пропонує великі бесідки з мангалами для відзначення свят чи просто дружніх посиденьок, на території є баня та два чани, розташовані просто на пірсі. Також є можливість зняти номер чи подобово орендувати один з модульних будиночків, оснащених кондиціонерами. Для зручності гостей на території бази є паркова, безкоштовний WI-FI, два зручні пірси та шезлонги.

Активний відпочинок біля Бердичева

Не відмовляйте собі у задоволенні повести час з близькими людьми та насолодитися природою, відпочивши від усіх проблем та негараздів. Присвятіть свій час тим, кого цінуєте та любите.

Місце на карті: https://goo.gl/maps/UACM6dPo5y6opnBf6

Телефон для довідок: 067-938-41-70 Ірина