Ця новина додана читачем. Редакція не має відношення до даного матеріалу

26 червня у Житомирі на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть тренінг щодо протидії гендерно зумовленому насильству. До участі запрошують підлітків віком від 14 до 18 років. Лекторкою зустрічі буде психологиня Наталія Сангаєвська. Участь безкоштовна.

Як зазначають організатори, учасники та учасниці тренінгу отримають практичні поради та інструменти із захисту від гендерно зумовленого та домашнього насильства. 

«Гендерно зумовлене насильство є одним з найпоширеніших порушень прав людини у світі. Про це важливо говорити, особливо з підлітками», — діляться організатори. 

Зустріч проведе тренерка та психологиня Наталія Сангаєвська, а молодь дізнається про першопричини гендерного насилля, різновиди насильства та способи його запобігання, а також отримає практичні поради щодо того, як захистити себе та своїх близьких у екстрених ситуаціях. 

Зустріч відбудеться у середу, 26 червня, о 18:00 за адресою вул. Михайлівська, 12 (Гончаренко центр Житомир). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/194yrQnyTfx0OLci0ixSqKCxcjl5zubOVKHkd0WG67bY/edit

Джерело: https://zt.20minut.ua/