Джерело: berdichev.biz

Місячний гороскоп каже, що символ сьогодення – ведмідь (Шива). Також його зображували у вигляді скелі, гори та навіть фалоса. Місяць проходить сузір’я Змієносця вгору-вниз і з Козерога входить у Водолія.

Саме перетворююча сила міститься у двадцять четвертий день Місяця – це період руйнування старого і створення нового. День пов’язаний з пробудженням сил природи, про що красномовно свідчить народна культура. Вважається, що на людину може зійти одкровення, або відбувається пробудження в ньому великої сили. Якщо він не знає, як ним користуватися, то заплатить за це. Відбувається усвідомлення родового прокляття, а також перевертня, повідомляють Новини Бердичева з посиланням на місячний гороскоп від фахівців.

“День асоціюється з будівництвом: можна будувати будинки, закладати фундаменти, храми; в Єгипті в цей день проводилася кладка пірамід. Загалом фундаментальні основи, закладені на двадцять четвертий день, ще більше призводять до активного використання резервів”, – йдеться у повідомлені.

У цей день «ведмідь» карає ґвалтівників і садистів.

День підкорення фізичної природи. Можна займатися лікуванням, готувати ліки, рекомендуються силові вправи, йога. Сприятливий для пробудження і перетворення сексуальної енергії; Це день культу всіх богів родючості, день об’єднання, зачаття, але не можна зловживати сексуальними практиками – інакше уникнути неприємностей не вийде: практикувати їх слід тільки за строго певною програмою.

Цей день потрібно активно використовувати для зміцнення власного здоров’я, підвищення духовного рівня. Якщо Юпітер слабкий у вашому гороскопі, корисно обійняти сосну і попросити її сили. При сильному Юпітері та слабкій Венері пийте відвар ромашки, жуйте пшоно.

Кращі люди, народжені в цей день, – творчі особистості, яким з’єднання Прозерпіни та Плутона дарує надзвичайну енергетику; Правда, часом їм хочеться замкнутися в собі, закритися від людей (як би впасти в сплячку). Взагалі, людина, народжена у 24-й місячний день, не від світу цього, святий. Камені цього дня – чорна яшма, повітряний обсидіан (просвічується в глибину), малахіт, блакитний нефрит.

Раніше ми розповідали про рунічний гороскоп на літо 2024 року та що чекає на кожен знак зодіаку.