Джерело: berdichev.biz

Рунічний гороскоп розкаже, які сюрпризи та зміни приготував для кожного з нас Всесвіт в літній сезон.

Овен (Ансуз, Ейваз, Іса)

Це літо принесе вам багато цікавого спілкування та нових вражень. Руна Ансуз говорить про те, що вам потрібно буде зібрати інформацію, порадитися зі знаючим людиною. Озирніться навколо – десь є джерело знань або людина, яка буде вам корисна. Ейваз принесе незворотні зміни та трансформації, в яких ви зможете рости. Можливо, ви приймете важливе доленосне рішення, залишите позаду те, що вже не потрібно, і те, що вже не відповідає новому вам. Ця руна також говорить про те, що ви впораєтеся з будь-якими перешкодами та знайдете обхідні шляхи. Це як доброзичливий знак «У тебе все вийде!». І після таких змін Іса рекомендує зупинитися, взяти паузу. Дозвольте собі це зробити. Це прекрасний період, щоб взяти паузу, набратися сил і в спокійному стані скласти плани подальших дій.

Телець (Турісаз, Беркна, Ейваз)

Рунічний гороскоп та Руна Турісаз говорять про те, що цього літа у вас з’явиться можливість щось змінити у своєму житті. Або ви зрозумієте, що просто необхідно йти в ці зміни. Зазирнувши всередину, ви побачите великий потенціал, який допоможе вам прокласти шлях до нових цілей, відкинути всі сумніви та прийти до нового початку. Якщо у вас є ідеї та проєкти, зараз саме час їх реалізувати. Беркана прибере все зайве, що буде заважати вашому зростанню і створить необхідні умови для творчості та розвитку. Не пропустіть момент для свого благополуччя. І в результаті ви отримаєте такі зміни, про які навіть не замислювалися. Це ті зміни, які кардинально змінюють тебе, твоє життя і відкривають нові горизонти. Як не було раніше.

Близнюки (Лагуз, Дагаз, Наутіз)

Руна Лагуза говорить про те, що потрібно віддатися течії життя, потоку подій. Привнесіть у своє життя легкість, відпустіть контроль і довіртеся своїй інтуїції. Вас понесе в потрібному напрямку. Дозвольте собі трохи розслабитися і просто побути в потоці. Перестаньте брати на себе всі турботи світу. Гряде яскрава смуга і зміни на краще. На це вказує руна Дагаз. Пам’ятайте, що це природний перебіг подій і оновлень. Наутіс радить в деяких ситуаціях бути терплячим і стриманим, не потрапляти в конфліктні ситуації. І головне, не піддаватися апатії та песимізму. Літо – прекрасна пора, ловіть сонячні дні та наповнюйте себе світлом.

Рак (Сулу, Кано, Перт)

На вас чекає дуже яскраве літо! Душа – це сонце, руна перемоги. Ви зможете досягти всього, чого хочете. Ставте найвищі цілі, загадуйте найнеймовірніші бажання. Завдяки своїй харизмі ви будете в центрі уваги. Як Сонце будує планети навколо себе, так і ви будуватимете все навколо себе. Кано каже, що не бійтеся з’явитися, не сидіть у тіні. Займіться чимось, що вам не властиво, чимось творчим. Можливо, змінити стиль одягу, зачіску. Успіх у творчості обов’язково буде! Перт висвітлить для вас нові можливості, розкриє деякі секрети. Ви нарешті побачите, що було приховано. Знайте, що ви знайдете те, що давно шукали.

Лев (Дагаз, Отал, Феху)

Для вас літо приносить яскраві зміни. Якщо ви потрапили в кризову ситуацію, то пора з неї виходити. Руна Дагаз – після темної ночі настає яскравий день. Не бійтеся йти в трансформацію. Озираючись назад, ви подякуєте цей період за своє зростання. Отал рекомендує присвятити час сім’ї. Проведіть його в колі сім’ї та друзів. Спільний відпочинок, затишні вечори підуть вам на користь. Подбайте про облаштування свого житла, створіть необхідну атмосферу домашнього вогнища. Феху говорить, що чекайте виконання своїх бажань. Ви зможете примножити свій матеріальний достаток, отримати певний прибуток і підвищити свій статус. А для когось це буде збагаченням їхнього духовного світу.

Діва (Йера, Іса, Манназ)

Йера вказує на те, що цього літа ви пожнете довгоочікувані плоди своєї праці, але не стежте за подіями, наберіться терпіння і довіртеся природному ходу подій. Все йде своєю чергою, крок за кроком і правильно. Закінчується один цикл і починається новий. Ісус також каже, що потрібно зупинитися. Якщо ви бачите, що якісь справи йдуть не дуже добре і не зрушують з мертвої точки, то не потрібно зламувати зачинені двері. Використовуйте цей період для відпочинку і для переосмислення. Працюйте зі своїм внутрішнім світом. І тоді, після цієї паузи, ви придбаєте цілісність, самовпевненість і чіткий план того, які кроки робити далі. Манназ радить чітко оцінювати себе – як ви сприймаєте себе внутрішньо. Спрямуйте свою енергію на розкриття свого потенціалу та лідерських здібностей.

Терези (Хагал, Веньо, Турісаз)

Цього літа для вас станеться щось доленосне. Хагалц – вибухонебезпечна і непередбачувана руна. Але боятися цього не варто. Все, що судилося піти, піде. Не намагайтеся чіплятися і зберігати те, що давно мертве. Ця руна розчищає дорогу від усього зайвого і непотрібного, від того, що вже не відповідає вам і вашій реальності. У цьому місці можна побудувати щось нове і перспективне. Вуньо говорить про радість і задоволення. В результаті ви отримаєте позитивні емоції, відбудуться якісь радісні події. Життя піде в позитивному ключі. Turisaz допоможе вам подолати будь-які перешкоди на шляху до яскравого етапу життя і до ваших цілей. Відкиньте всі сумніви та рухайтеся вперед.

Скорпіон (Феху, Наутиз, Дагаз)

Літо стане для вас періодом становлення. Феху рекомендує почати матеріалізувати свої цілі вже зараз. Так, доведеться потрудитися, але яким буде результат! Ви зможете прийти до стабільності, стійкої матеріальної бази і комфорту. Ви відчуєте себе у високому статусі, своїй цінності. Але для цього потрібно взяти себе в руки. Наутіс каже, що потрібна дисципліна і сила духу. Можливо, вам доведеться обмежити себе в чомусь або відмовитися від чогось, щоб досягти своїх намірів. Загалом, візьміть себе в руки. І тоді у вашому житті відбудуться події, які змінять ваше життя буквально на 180 градусів. Дагаз – руна перетворення. І це знак того, що ви вступите в нову яскраву смугу у своєму житті.

Стрілець (Тейваз, Еваз, Лагуз)

Не відхиляйтеся від поставлених цілей, проявляйте наполегливість. Це літо принесе вам те, до чого ви давно прагнули. Будьте вірні своїм принципам. Тейваз каже, що буде рух і щось вирішиться, навіть якщо раніше не вдавалося знайти вихід. Ви зможете перемогти хаос, як внутрішній, так і зовнішній. Манназ радить не робити це самотужки. Справи підуть краще, якщо ви будете в тандемі – для когось це декрет про гармонійне партнерство. Ви будете рухатися в потрібному ритмі і в правильному напрямку. Це як танець пари, коли ти рухаєшся в одному ритмі. Ви зможете обходити гострі стежки, виходити зі складних ситуацій, але тільки в тому випадку, якщо будете прислухатися до свого внутрішнього голосу і довіряти своїй інтуїції. Лагуз підхопить вас і направить на потрібну течію, а вам залишиться тільки стежити за цим потоком.

Козеріг (Уруз, Іса, Хагал)

Літо приносить вам нові можливості. Уруз – це енергія в чистому вигляді, міць і сила. І цієї енергії у вас буде вдосталь, потрібно контролювати, куди ви її спрямовуєте і на що. Перед вами відкриваються нові горизонти: для когось це буде шанс почати все з чистого аркуша. Ви можете бути надмірно емоційними та напористими. Іса рекомендує зупинитися на мить і все ретельно обміркувати, провести мозковий штурм. Ця пауза необхідна для того, щоб вибудувати чіткий алгоритм дій і не виплеснути всю свою енергію туди, куди не потрібно. Хагал вказує на подію, яка різко змінює градус. Він буде яскравим, сильним і революційним.

Водолій (Манназ, Йера, Ейваз)

Цього літа ви зможете досягти успіху в кар’єрі та бізнесі. Манназ каже, що у вас буде багато спілкування та взаємодії з суспільством. Ви отримаєте визнання і схвалення з боку, приєднаєтеся до будь-якої атмосфери. Займіться своїм саморозвитком, проявіть свої якості. Йера вказує на перехід, новий етап: тут потрібно проявити терпіння і працювати. Ви, безумовно, виводите речі на новий рівень, але не намагайтеся прискорити процес. Пам’ятайте, що дерево не виростає з насіння за кілька днів, а тому цей період стане для вас зростанням і перетворенням. Ейваз стане для вас моментом переродження. Ви вийдете оновленими та скажете «спасибі» життю.

Риби (Турісаз, Уруз, Гебо)

Ви будете готові йти по головах і руйнувати будь-які перешкоди на шляху заради вищої мети, відстоюючи свої інтереси. Ви нічого не будете боятися. Але пам’ятайте, що будь-яка наша дія породжує відповідну реакцію, і ви повинні бути до цього готові. І Turisaz нагадує нам про це. Подумайте про наслідки – енергія буде вирувати з вас. Уруз означає бик. Уявіть собі цю силу і міць: з будь-якого хаосу ви здатні створити порядок. Перед вами відкривається безліч можливостей, направте туди свою енергію, і ви відчуєте повноту життя. Гебо додасть бажання спілкуватися і налагоджувати контакт з людьми. Ви зможете знайти компроміси і прийти до якихось домовленостей. Тут мова йде про партнерство: дружбу, шлюб, будь-який інший союз. У будь-якому випадку вам вдасться досягти рівноваги та гармонії та прийти до рівноправного енергетичного обміну.