Астрологічний прогноз на травень та ми розповідаємо, що приготував для нас останній місяць весни.

Травень принесе нам не тільки тепло і квітучу зелень, а й потрапляння Сонця в знак Близнюків. Цей транзитний рух денного світла змінить тенденції від неспішних і ґрунтовних підходів до швидких дій, переміщень і рішень. Особливо сильно Близнюки відчують вплив Сонця у своєму знаку. Підйом енергії, висока інтелектуальна активність, безліч переміщень і поїздок будуть мотивувати вас на звершення, перемоги, а нові цікаві знайомства будуть мотивувати на незвичайні ідеї.

Місяць, нічне світило, зникне в тіні Землі 8 травня, в цей час відбудеться Молодик у знаку Тельця. У представників цього знака з’являться хороші можливості для старту нових справ і проєктів, які будуть успішно реалізовані в якнайближчий час. Молодик Раки переживуть досить спокійно, без звичного занепаду енергії, який супроводжує їх у цей період. Молодик у Тельці – дуже сприятливий час для всіляких грошових ритуалів, які сприяють збільшенню фінансового достатку.

Перехід Меркурія в знак Тельця в середині травня посилить наше відчуття стабільності, додасть солідності та фундаментальності багатьом ідеям і процесам. Діви зможуть розв’язувати організаційні питання, налагоджувати роботу свого бізнесу і вибудовувати конструктивну взаємодію з партнерами або співробітниками. У Близнюків з’явиться можливість поліпшити свою фінансову сферу і домогтися реалізації своїх кар’єрних потреб.

Потрапляння Венери в знак Близнюків в останню третину місяця спровокує легковажність і легковажність в романтичній сфері. Риби, наприклад, будуть схильні до емоційних коливань, сумнівів, особливо щодо вибору залицяльника, партнера або при взаємодії зі своєю другою половинкою. Терези будуть схильні захоплюватися і розчаровуватися в об’єктах своєї прихильності з вражаючою швидкістю, не встигаючи «зациклитися» на спілкуванні з одним можливим партнером. Тельцям сподобається незобов’язуючий флірт, присвячуючи цьому заняттю майже весь свій вільний час. Скорпіони та Раки будуть відбиватися від настирливих знаків уваги з боку малознайомих людей, а самі Козероги будуть наполегливо домагатися прихильності в об’єктів свого бажання. Водолії віддадуть перевагу інтелектуальному спілкуванню зі своїми партнерами, а потенційних претендентів оцінюватимуть за рівнем розвитку та освіченості останніх. Стрільці знайдуть собі чудову нову компанію для цікавого спілкування, поїздок та активного відпочинку.

Транзит Юпітера через знак Близнюків в останні дні травня трохи структурує непостійність почуттів більшості представників Зодіаку. Раки, Риби та Стрільці мобілізують свої сили для науки, досягнень у викладанні та соціальній сфері. У Близнюків, Терезів і Водолія з’явиться можливість заявити про себе в публічній або медійній сфері, а Скорпіони зможуть дуже успішно керувати деякими процесами, які почалися або в професійній, або в соціальній сфері. Тельці, Діви та Козероги зможуть стабілізувати багато сфер своєї діяльності та побачити в них нові перспективи для себе. Леви та Овен вирішать внести деякі зміни у зовнішність, імідж або подумати про зміну діяльності чи місця проживання.