Джерело: berdichev.biz

Протягом тижня працівники МКП Бердичівкомунсервіс активно працювали над благоустроєм міста, виконуючи широкий спектр робіт, що забезпечують чистоту та порядок на вулицях Бердичева.

12 серпня працівники здійснили прибирання та вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) на закріплених дільницях, а також на вулицях Чорновола, Миру та Шолом Алейхема. Виконали реставрацію дорожніх знаків. Провели грейдерування з підсипкою на вулицях Сімака, Весняна та Лесі Українки. Демонтували металеву конструкцію на перехресті вулиць Житомирська – Варварівська. Косили траву на вулиці П. Скоропадського, а потім прибрали та вивезли її.

  • 13 серпня продовжувалось прибирання та вивезення ТПВ на закріплених дільницях та на вулиці П. Скоропадського. Реставрація дорожніх знаків. Грейдерували та підсипали вулиці Лисенка та Металістів. Виконали косіння, прибирання та вивезення трави на вулиці Св. Хороброго. Розкряжували та вивозили гілля з вулиці Торгова.
  • 14 серпня знову виконали прибирання та вивезення ТПВ на закріплених дільницях та на вулиці Св. Хороброго. Продовжили реставрацію дорожніх знаків. Грейдерували з підсипкою вулиці Бразульського та І-й пров. Південний. Нанесли дорожню розмітку на вулиці Олега Реготуна біля ЗОШ №8. Косили, прибирали та вивозили траву з вулиці Ватутіна.
  • 15 серпня виконували звичне прибирання та вивезення ТПВ на закріплених дільницях. Продовжували реставрацію дорожніх знаків. Грейдерували з підсипкою І-й та ІІ-й провулки Романа Дашкевича (Суворова) та вулицю Металістів. Нанесли дорожню розмітку на вулиці Павла Скоропадського (біля ЗОШ №17) та на вулиці Червона (біля ДНЗ №2 та ЗОШ №7). Косили, прибирали та вивозили траву з вулиці Цадика. Вивозили гілля з вулиці Європейська.
  • 16 серпня прибирали та вивозили ТПВ на закріплених дільницях, а також на вулиці Св. Хороброго. Виконували демонтаж і монтаж дорожніх знаків на вулицях Семенівська, Вінницька та Олега Реготуна. Грейдерували з підсипкою вулиці Набережна, пров. Металістів та ІІ-й пров. Південний. Демонтували бордюри на вулиці Європейська (заїзд до госпіталя). Виконали косіння, прибирання та вивезення трави з вулиці Цадика. Обрізали та вивозили гілля з вулиці Цадика.

Працівники МКП «Бердичівкомунсервіс» продовжують невтомно працювати, забезпечуючи чистоту та порядок на вулицях міста, що робить Бердичів ще комфортнішим для його мешканців.

Новини Бердичева раніше повідомляли, що Бердичівкомунсервіс продовжує активно наводити лад на вулицях міста.