Джерело: berdichev.biz

КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради зробила важливий крок у розвитку медичних послуг, уклавши договори з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) за пакетами медичних послуг: «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям в амбулаторних умовах» та «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах». Це означає, що мешканці нашої громади, а також військовослужбовці, можуть отримати якісну реабілітаційну допомогу, не виїжджаючи з міста.

Реабілітаційна допомога дорослим і дітям в амбулаторних умовах

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Ці послуги стають доступними для кожного, хто потребує відновлення здоров’я після травм, ампутацій, сліпоти, гострих мозкових інсультів, опіків, ураження нервової системи нетравматичного генезу, а також післяопераційних станів та захворювань опорно-рухової системи. Це велике досягнення для лікарні, яке стало можливим завдяки активній та ефективній роботі директора закладу Костянтина Гінгуляка.

Костянтин Гінгуляк керівник лікарні, підкреслив важливість укладення цих договорів для громади:”Ми прагнемо забезпечити найвищий рівень медичних послуг для наших пацієнтів, і укладення договорів з НСЗУ є ще одним кроком на шляху до цього. Тепер мешканці нашої громади можуть отримувати реабілітаційну допомогу безкоштовно, завдяки чому процес відновлення стане доступнішим і ефективнішим. Це особливо важливо в умовах війни, коли до нас звертається багато військовослужбовців, які потребують кваліфікованої допомоги після поранень та травм”.

Реабілітаційне відділення лікарні, розраховане на 20 ліжок, укомплектоване відповідно до табеля оснащення та обладнане всім необхідним для комфортного лікування. Палати зручні та обладнані функціональними ліжками, що дозволяє пацієнтам почуватися максимально комфортно під час реабілітації.

У складі відділення функціонують зал фізичної терапії, тренажерний зал, кабінет ерготерапії, кабінет асистемних технологій, кабінет мови та мовлення, а також кабінет психолога. Професійний медичний персонал завжди готовий надати допомогу кожному пацієнту, створюючи всі умови для швидкого та ефективного відновлення.

Отримати реабілітаційні послуги можна за направленням сімейного або особистого лікаря, що робить процес звернення за допомогою ще зручнішим. Бердичівська міська лікарня продовжує розвиватися та вдосконалюватися, щоб забезпечити мешканцям громади та військовослужбовцям найкращі умови для лікування та реабілітації.