Джерело: berdichev.biz

Любовний гороскоп розповідає до чого готуватися у сердечних справах восени.

Осінь приготувала багато пригод для всіх знаків зодіаку. Не всі вони будуть простими та запаморочливими – комусь доведеться постаратися, щоб зробити відносини ідилією. Новини Бердичева підготували любовний прогноз, завдяки якому ви будете знати, до чого готуватися цієї осені.

Овен

На початку місяця може статися конфліктна ситуація між закоханими. Через напружену ситуацію і завищені вимоги до партнера відбудеться розрив. Однак можливе нове знайомство, приємне проведення часу і романтична атмосфера. А ось неприємний осад від попередніх відносин може вплинути на побудову нових. Тому, щоб уникнути відкату, не поспішайте шукати заміну, краще використати час для аналізу минулого досвіду.

Телець

Любовний гороскоп каже, що найсильніший дефіцит уваги, турботи та любові у відносинах, який був в серпні, з лишком компенсується у вересні. Між партнерами з’явиться багата палітра нових почуттів і емоцій, це дозволить закоханим побачити нові можливості та перспективи. Однак, якщо пара не зможе «вирішити» взаємні претензії до повного місяця, який очікується 18 вересня, то відносини стануть болючими та нестерпними, що призведе до розриву.

Близнята

На початку вересня у молодят можуть виникнути проблеми з житлом. Доведеться або робити ремонт, або переїжджати. Але це зажадає додаткових фінансових витрат. Любовний гороскоп вказує, що період призначений для дорослішання та адаптації до нових реалій. Причиною загострення відносин може стати недавно почався новий роман з одним з партнерів. Неоднозначна ситуація може спровокувати сварки і думки про розлучення, що може оголити проблему залежності одного партнера від іншого. Домінуючий партнер буде змушений стимулювати залежного партнера до прийняття самостійних рішень та дій.

Рак

Вересень – складний місяць в особистих стосунках для Раків. Проблеми, які почалися в серпні, продовжаться. Нинішня конфліктна ситуація буде постійно провокувати сварки. Недовіра до одного з партнерів зруйнує гармонію і мир в союзі. Не поспішайте робити передчасні висновки та доводити справу до суду – зараз не час прати брудну білизну в громадських місцях. По-перше, велика ймовірність фінансових втрат. А по-друге, представлені факти можуть бути необґрунтованими та по суті не відповідати дійсності. Не накручуйте себе, дозволяйте ситуації прийти до логічного завершення сама, не квапте події.

Лев

Головне завдання місяця – почати вибудовувати особисті кордони у відносинах і періодично говорити партнеру «ні». В іншому випадку фінансові проблеми в партнерстві будуть рости як снігова куля. Автоматично з’явиться можливість відчути свою унікальність, і ви зможете самостійно почати приймати важливі для себе рішення. У новому сприйнятті світу ви почнете притягувати до себе перспективні можливості і самостійно контролювати результати.

Діва

Активний вересень розпочнеться з вирішення довгоочікуваних завдань у стосунках, а здобута свобода відкриє нові можливості. Це дозволить вам змінити пріоритети та побудувати для себе нові цінності. Завдяки цьому ви зможете отримати новий життєвий досвід і продовжувати розвиватися. Але відсутність звичної ласки може сильно вплинути на ваше рішення про партнерство. Або ви повернетеся до колишніх відносин, або спонтанно вступите в нові.

Терези

Кризова ситуація в особистих відносинах підійшла до свого кульмінаційного моменту. Вам доведеться докласти максимум зусиль для вирішення складної ситуації, використовуючи всю свою мудрість і щиру чуйність. Це змусить вашого партнера прийняти той факт, що ви незамінні в особистих відносинах. Таким чином, ситуація, що загострилася, різко зміниться і це стане сильним проривом у союзі.

Скорпіон

Любовний гороскоп пророкує, що для закоханих починається важкий період. Особливо обережними потрібно бути у своїх висловлюваннях та діях у дні затемнення та повного місяця, у період з 16 по 18 вересня. Зараз час для адаптації у ваших стосунках, чи вдасться вам звикнути до цінностей один одного або зусилля будуть витрачені даремно. Середина місяця стане вирішальною у вашому союзі. Тому що в кінці вересня, на початку жовтня у вас буде подорож, і важливо, чи підете ви в неї зі своєю другою половинкою або самостійно.

Стрілець

У закоханих виникнуть питання з нерухомістю. Щоб знайти компроміс під час розбіжностей, контролюйте свій емоційний фон. Стримуйте прямолінійність і волелюбність. Це вбереже вас від ряду помилок у спілкуванні з партнером. Щоб не було нестерпно боляче, коли ілюзія незалежності руйнує особисті стосунки. Краще направити свою незалежність на власний розвиток.

Козеріг

Особисте життя стабілізується у вересні. Між закоханими буде більше взаєморозуміння і підтримки. Визнайте рівність у партнерстві й це принесе вашому союзу ідилію в майбутньому у відносинах. А конкуренція лише більше розпалюватиме злість та агресію, адже сили будуть рівними. Не піддавайтеся своєму внутрішньому занепокоєнню. Тим більше, що цей період для вас гармонійний і в любовній сфері.

Водолій

Нещодавно розпочаті стосунки, протягом вересня, пройдуть непросту адаптацію. Для того, щоб зберегти відносини надовго і не доставляти дискомфорт партнеру, необхідно буде ретельно уточнити межі того, що допустимо в партнерстві. Вибудовуючи кордони, ви навчитеся цінувати та поважати один одного.

Риби

У любовних справах важливу роль зіграє затемнення, яке відбудеться 18 вересня. У цей день уникайте конфліктів, намагайтеся не ізолюватися від близького оточення, а в період розбіжностей ставайте на бік партнера і підтримуйте його – це ще більше зміцнить ваші відносини. Любовний гороскоп допоможе. Оберігаючи свою другу половинку, не позбавляйте партнера можливості самостійно приймати рішення, не маніпулюйте і не контролюйте.