Джерело: berdichev.biz

Комунальне підприємство Бердичівкомунсервіс продовжує працювати над покращенням благоустрою міста. Зокрема, останніми днями були проведені масштабні роботи на кількох вулицях та провулках.

Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства Бердичівкомунсервіс.

На вулицях Маріїнська та Медична було проведено прибирання“На вулицях Маріїнська та Медична було проведено прибирання, завдяки чому ці райони стали більш охайними та безпечними для пішоходів і водіїв. Крім того, працівники механізованої дільниці власними силами провели капітальний ремонт автомобіля ЗІЛ, що дозволить підвищити ефективність робіт на дорогах”, – йдеться у повідомлені.

Також проведено грейдерування з підсипкою провулка Березневий, що значно покращить якість дороги та зменшить ризики для водіїв.

На вулиці Богдана Хмельницького працівники підприємства викосили газони, забезпечуючи естетичний вигляд території та безпеку руху. А на вулиці Європейській було видалено гілля біля дорожніх знаків, що підвищило видимість і, відповідно, безпеку на дорозі.

Ми намагаємося щоденно працювати над тим, щоб наше місто було чистимДиректор КП “Бердичівкомунсервіс” Віталій Мацюк прокоментував активність працівників підприємства: “Ми намагаємося щоденно працювати над тим, щоб наше місто було чистим, охайним і безпечним для мешканців та гостей Бердичева. Наша команда докладає максимум зусиль, щоб оперативно реагувати на потреби міста та покращувати якість життя в ньому. Ми вдячні нашим працівникам за їхню наполегливість та професіоналізм”.

Підприємство продовжуватиме роботу у цьому напрямку, аби Бердичів ставав ще комфортнішим і привабливішим.

МКП “Бердичівкомунсервіс” запрошує на роботу

Роблять Бердичів чистимПопри постійну нестачу робочих рук, працівники Бердичівкомунсервісу роблять усе можливе, щоб зробити Бердичів кращим. Якщо ви бажаєте долучитися до дружнього колективу трударів та зробити свій внесок у благоустрій міста, запрошуємо вас на роботу.

Підприємство шукає:

  • Грейдериста
  • Тракториста
  • Водія
  • Робітника зеленого будівництва
  • Прибиральника територій
  • Робітника з благоустрою
  • Фахівця із відлову бездоглядних тварин

Підприємство шукає працівниківУмови праці: офіційне працевлаштування, стабільна заробітна плата, повний соціальний пакет. За довідками звертайтесь за адресою: м. Бердичів, вул. Чуднівська, 156.

Контактний телефон 096 438 44 00.