Джерело: berdichev.biz

Депутат Юрій Ніколаєнко ініціював розслідування витоку маслянистої субстанції у річку біля промислової зони Бердичева. Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свої джерела та публічні роботи з ліквідації наслідків витоку.

Депутат Бердичівської міської ради Юрій Ніколаєнко звернув увагу на екологічну проблему

Депутат Бердичівської міської ради Юрій Ніколаєнко звернув увагу міського голови Бердичева Сергія Орлюка на екологічну проблему, що виникла поблизу промислової зони міста у районі підприємства Беверс. У річку, що протікає вздовж огорожі цієї зони, потрапила масляниста субстанція, яка становить загрозу для навколишнього середовища та водних ресурсів.

За ініціативою депутата було розпочато розслідування причин та джерел витоку. Фахівці оперативно провели обстеження місця інциденту, після чого було вирішено розкопати ділянку, де стався витік. На основі зібраних даних було встановлено, що необхідно вжити негайних заходів для ліквідації загрози.

Зараз місце витоку планують засипати бетоном, щоб запобігти подальшому проникненню шкідливих речовин у водойму. Юрій Ніколаєнко закликав відповідальні служби міста ретельно контролювати ситуацію та забезпечити, щоб подібні інциденти не повторювалися в майбутньому.

Місце витоку планують засипати бетоном

Мешканці Бердичева також висловили стурбованість станом річки та підтримали ініціативу депутата щодо розслідування й усунення наслідків забруднення. Очікується, що найближчим часом будуть проведені додаткові заходи для очищення води та відновлення екологічного балансу в цьому районі.

Юрій Ніколаєнко пообіцяв тримати громаду в курсі розвитку ситуації та докласти максимум зусиль, щоб захистити річку та забезпечити екологічну безпеку міста.

Нагадаємо, раніше депутат Юрій Ніколаєнко запропонував скоротити чиновників виконкому. Відповідна пропозиція прозвучала під час засідання депутатської бюджетної комісії. Голова бюджетної комісії депутат міської ради Юрій Ніколаєнко багатьох здивував своєю неочікуваною пропозицією.