Джерело: regionews.ua

Чемпіон Росії та Європи з боксу Дмитро Двалі отримав серйозні травми у бійці з натовпом чоловіків в окупованій Феодосії

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на російські ЗМІ.

За інформацією медіа, 23-річний спортсмен разом зі своїм братом та катменом приїхав до Феодосії на майстер-клас для молодих боксерів. Вранці, повертаючись у готель після пробіжки, вони помітили групу чоловіків, які напали на підлітка. За словами очевидців, у натовпі було близько 15 людей.

Спортсмен спробував заступитись за хлопця, однак натовп агресорів напав і на нього. У бійці катмену зламали руку, а самому Двалі вибили ліве око, після чого боксера негайно госпіталізували.

Зараз спортсмен перебуває у лікарні в Москві, медики намагаються зберегти йому око. Однак уже зараз відомо, що повноцінно відновити його функціональність не вдасться. шанси, що він зможе бачити травмованим оком, невеликі. У понеділок боксерові проведуть першу операцію.

Боксер звернувся до поліції із заявою. Поліція вже проводить перевірку, четверо з групи нападників затримані, двоє перебувають під підпискою про невиїзд. Ще кілька, за даними ЗМІ, із них спробували “зам'яти” конфлікт, запропонувавши хлопцям гроші. Але сім'я боксера та його помічник не погоджуються на це.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Росією Маріуполі мігрант зґвалтував 15-річну дівчину. Представники потерпілої вважають, що справу було сфабриковано на користь злочинця.