Джерело: berdichev.biz

Після більше ніж 20 років простою, у стоматологічній поліклініці міста Бердичів нарешті запрацював апарат для виготовлення металокераміки. Цей прорив став можливим завдяки зусиллям адміністрації лікарні, зокрема директору Костянтину Гінгуляку і завідувачці стоматологічної поліклініки Лідії Дмитрук, які взяли на себе ініціативу з ремонту та запуску апарату.

Про це повідомляє Бердичівська міська лікарня.

“Ця подія відкрила нові можливості для нашої лікарні. Завдяки відновленню роботи апарату, КНП Бердичівська міська лікарня Бердичівської міської ради змогла укласти договір з Національною службою здоров’я України за пакетом «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України». З 1 червня 2024 року цей договір передбачає безкоштовне протезування зубів для військових та учасників бойових дій”, – йдеться у повідомлені.

Ця категорія населення тепер має можливість отримати якісне зубопротезування безкоштовно. Серед послуг, які надаються:

  • Металокерамічні коронки
  • Знімні акрилові та бюгельні протези

Послуги будуть надаватися у міській стоматологічній поліклініці за адресою: м. Бердичів, вул. С. Петлюри (Богунська), 22.

Відновлення роботи апарату для виготовлення металокераміки – це важливий крок у підвищенні рівня медичних послуг у нашому місті. Це дозволяє нам забезпечити належний догляд і підтримку тих, хто захищав нашу країну, надаючи їм можливість отримати сучасні і якісні стоматологічні послуги.

Вітаємо адміністрацію лікарні та всіх причетних до цього успіху, а також дякуємо нашим захисникам за їхню службу і мужність!