Джерело: berdichev.biz

Винахідливий шахрай потрапив у халепу. До поліції звернулася 57-річна мешканка міста з повідомленням про крадіжку коштів. Жінка розповіла, що напередодні намагалася поповнити свою банківську картку через платіжний термінал.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на місцеву поліцію.

“Однак, як це часто буває, стався технічний збій системи, і їй не вдалося завершити фінансову операцію. Згодом вона з’ясувала, що 2000 гривень були зараховані на інший банківський рахунок. Дільничні офіцери поліції за допомогою камер відеофіксації швидко з’ясували, що до зникнення грошей причетний 38-річний мешканець міста. Попередньо, чоловік підійшов до POS-термінала й завершив транзакцію, замінивши номер платіжного документа заявниці на власний. Він у скоєному зізнався, мабуть, дуже пишаючись своєю винахідливістю”, – йдеться у повідомлені.

Ви тільки уявіть собі: стоїш перед платіжним терміналом, намагаючись поповнити картку, і тут з’являється герой нашого часу, який буквально «виправляє» вашу транзакцію на свою користь. Може, він подумав, що саме ви хочете зробити йому такий подарунок на 2000 гривень?

Звісно, наш шахрай не обмежився лише цим інцидентом. Він щиро вірив, що зможе уникнути покарання, але забув про одну маленьку деталь — дільничні офіцери не сплять. Тепер йому доведеться відповідати за свої дії.

Тож, шановні громадяни, будьте обачні! Якщо ви зустрінете такого винахідливого «доброчинця», пам’ятайте, що його благодійність може обернутися проти вас. Завжди перевіряйте свої фінансові операції та не залишайте платіжні термінали без нагляду, навіть якщо вони «заблоковані».

Раніше ми розповідали, що аферисти придумали новий спосіб обдурити українців. тож як не попастися?