Джерело: berdichev.biz

Карта тижня Таро з 5 по 11 серпня – Паж Пентаклів. Намагайтеся займатися духовним розвитком.

Цього тижня готуйтеся до нових починань, вивчайте та відпрацьовуйте практичні навички. Карта тижня Таро каже, що для цього доведеться зосередитися на матеріальних питаннях і приділити час відточуванню своєї майстерності. Погляньте на безліч нових функцій. Можливо, ви отримаєте цікаву пропозицію про роботу або зможете почати щось своє.

Якщо ви зараз навчаєтеся або хочете освоїти нову професію, цей тиждень буде вдалим для цього. Запишіться на курси, проходьте тренінги, вчіться новим – все це принесе свої плоди. Обов’язково приділіть увагу фінансовим питанням: можливо, варто переглянути свій бюджет або почати відкладати гроші на щось важливе.

В особистому житті енергії тижня чітко вказують на необхідність побудови довірчих відносин і роботи над взаєморозумінням. Будьте готові підтримати своїх близьких, проявляючи турботу та увагу. Відносини, засновані на партнерстві та спільних цілях, будуть найміцнішими. Головне – налаштуватися на позитив і прагнення до розвитку. Цей тиждень за вами, і ви зможете закласти основи для успішного майбутнього. Використовуйте енергію Пажа Пентаклів, щоб рухатися вперед і не боятися експериментувати.

Раніше ми розповідали про Таро прогноз на серпень 2024 року та дивні події, що чекають.