Джерело: berdichev.biz

Гороскоп на тиждень каже, давайте розтлумачимо послання Всесвіту на найближчі кілька днів.

Позитивний аспект Сонця і Юпітера в першій половині тижня буде зосереджений на культурних і освітніх ідеях, створить передумови для заступництва авторитетних і впливових людей. Гороскоп на тиждень каже, що справи в комерційній та юридичній сферах будуть успішно вирішені, за умови колективних або спільних зусиль з однодумцями. Загалом, практично все, за що люди беруться разом, буде перспективним. Сонце і Юпітер в спільному пучку добре інтегрують особисту і соціальну енергії, створюючи оптимальні можливості і шанси для реалізації глобальних планів. Овен, Леви та Стрілець будуть головними бенефіціарами цього періоду – вони зможуть досягти значних успіхів у роботі та кар’єрі – просто за умови єднання зі своїми колегами. Раки і Риби зосередяться на вирішенні особистих питань, пов’язаних з рідними, сім’єю і дітьми. У Скорпіонів і Козерогів з’явиться можливість заявити про себе більш широкій аудиторії, а Близнюки, Терези і Водолій почнуть важливі для себе проекти.

ГороскопЗ’єднання Венери і Меркурія в середині тижня переключить увагу на ділову і романтичну сфери. Це час любові і позитивних емоцій, розвитку відносин. Отримання хороших новин у бізнесі, укладання взаємовигідних договорів, вдалі фінансові операції – це далеко не повний перелік подій, які відбудуться. Телець, Терези і Риби будуть особливо успішними в медицині, комерції та інформаційних технологіях. Близнюки, Діви і Водолій, навпаки, змістять акцент на партнерські відносини, в тому числі і любовні. Тут вірогідні нові знайомства, побачення, сповіді і навіть пропозиції руки і серця. Раки і Скорпіони будуть поглинені новими ідеями у фінансовій сфері, що поліпшить самопочуття представників цих водних знаків вже найближчим часом. Овен, Леви та Стрілець зосередяться на творчості, захопленнях та проблемах дітей. Останні будуть вирішені успішно і швидко. Раки та Козероги відчують потребу дбати про свою зовнішність та імідж, а також про здоров’я.

Також варто відзначити, що потрапляння Венери в знак Діви надасть загальний позитивний вплив на події, що відбуваються, пов’язані з аспектами планет. Більшість представників зодіакального кола по достоїнству оцінять ці тенденції, так як рішення, прийняті в цей період, будуть виваженими і обґрунтованими, особливо в сферах романтики і фінансів. Це вдалий час для шлюбів, заснованих на спільних інтересах, цінностях та ідеях. Цей час також підходить для інвестування в реальні проекти, а також для інвестицій в медицину, освіту, IT, науку та інфраструктуру. Переговорність людей в цей період підвищується, а кількість укладених договорів і угод збільшується. Венера в Діві також компенсує вплив ретроградного Меркурія, допомагаючи нам справлятися з перешкодами і затримками в отриманні інформації, труднощами в спілкуванні, а також нейтралізує багато проблем зі здоров’ям, які спровоковані ретроградним рухом Меркурія.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Гороскоп алхімікаДля Овнів тиждень може бути як дуже вдалим, так і невдалим. Практично все буде залежати від них самих, а також від способів вирішення поточних питань. Не приймайте поспішних рішень, а високий енергетичний потенціал потрібно використовувати з розумом і обережно. В цьому випадку можливі не тільки успіхи на роботі, але і шанси зміцнити свої кар’єрні позиції. Здоров’я буде досить хорошим, але тим, у кого є хронічні серцево-судинні або вегетативні проблеми, все ж варто подбати. Для Овнів найкорисніше провести вихідні з сім’єю, в спокійній обстановці, займаючись повсякденними справами. Фінансове становище представників цього вогняного знака буде стабільним, навіть з тенденціями до поліпшення .

Телець (21 квітня – 20 травня)

Для Тельців тиждень принесе багато приємних ситуацій. Вони будуть досить успішними як на роботі, так і в особистих справах. Багато хто прийме дуже важливі рішення про майбутнє зі своїми партнерами, займеться фінансовими та майновими питаннями, спланує переїзди або навіть подорожі. Самопочуття може трохи погіршитися в кінці тижня через велику витрату енергії і сил на поточну активність. Батькам-Тельцям, швидше за все, доведеться приділяти підвищену увагу дітям, особливо тим, хто вже здобуває освіту або займається вибором професії. Фінансова ситуація обіцяє бути стабільною та передбачуваною.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Для Близнюків тиждень обіцяє бути продуктивним у плані професійних справ та завдань, але основна увага має бути зосереджена на стосунках із партнерами. У діловій сфері багато хто буде намагатися створювати союзи і альянси, об’єднуватися для досягнення цілей і прибуткових проектів. У сфері романтики та стосунків представники знака зосередяться на договірних зобов’язаннях, плануватимуть спільне майбутнє. Деякі вирішать одружитися, оголосити про заручини або створити стабільну пару для спільного життя. Фінансове становище Близнюків покращиться у другій половині тижня, а здоров’я обіцяє бути стабільним .

Рак (21 червня – 22 липня)

Гороскоп на тиждень каже, що майже весь тиждень Раки будуть зайняті матеріальними проблемами та питаннями. До речі, більшість поставлених завдань будуть вирішені досить успішно. Багато хто буде схильний до незвичної для себе поведінки: відвідувати масові заходи, виходити в публічну сферу, активно взаємодіяти з суспільством. Сім’я і діти також не залишаться без уваги представників знака, які будуть проявляти підвищену турботу, турботу і допомогу, незважаючи на завантаженість. Ваше самопочуття може трохи погіршитися у вихідні, коли шлунок стане особливо вразливим. Ракам слід уважніше ставитися до свого раціону, виключаючи свідомо неприйнятні продукти, а також алкоголь і жирну їжу.

Лев (23 липня – 22 серпня)

ГороскопЛеви проведуть тиждень з користю для себе. Крім успіхів на професійній ниві, вони зможуть яскраво продемонструвати світові свої досягнення в області творчості і мистецтва. Багато хто досягне успіху і в романтичній сфері. А поки що поодинокі представники цього вогняного знака обзаведуться шанувальниками, причому дуже перспективними і цікавими. Сімейні Леви переживуть черговий виток сплеску позитивних емоцій і пристрасті до своїх других половинок. Ті, хто ще не перебуває в офіційному шлюбі, можуть прийняти пропозицію руки і серця і приступити до планування весілля. Фінансове становище буде досить стабільним і стабільним, але на здоров’я варто звернути увагу через перепади тиску – Леви з серцево-судинними захворюваннями можуть опинитися в групі ризику.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діви зможуть реалізувати деякі свої наміри і плани в романтичній сфері, а також в сфері взаємин з партнерами в бізнес-процесах. Багато хто зможе відновити раніше втрачені зв’язки або контакти, відновити спілкування з потрібними людьми, в тому числі і при владі. З’являться хороші перспективи щодо реалізації ваших давніх ідей, пов’язаних з нерухомістю, проживанням, нерухомістю або спадщиною. Вигідно брати кредити і запозичення в першій половині тижня. Друга частина тижня повинна бути присвячена турботі про своє здоров’я і зовнішній вигляд. Ближче до вихідних у Дів з’являться можливості покращити своє матеріальне становище.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терезам рекомендується присвячувати більшу частину свого часу та енергії професійним справам, роботі та бізнесу. У діловій сфері настає сприятливий період, коли можна сміливо братися за нові проекти, змінювати місце роботи, активно просувати свої ідеї, а також самостійно просуватися по кар’єрних сходах. Навчання і підвищення кваліфікації також пройдуть успішно, а в майбутньому значно поліпшать ваше матеріальне становище. Для сфери романтики і відносин найближчий тиждень буде вдалим, особливо для тих Терезів, які вже визначилися з партнерами на найближчий час. Здоров’я буде задовільним, але це не означає, що потрібно нехтувати увагою до профілактичних заходів і дбайливим ставленням.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони направлять багато енергії в сферу матеріальних досягнень. І тут у більшості представників водного знака будуть прекрасні перспективи для збільшення свого доходу – як за рахунок отримання нової посади, так і за рахунок появи нового джерела грошей. Багато хто буде схильний до активності в діловій сфері, займаючи керівні позиції і перехоплюючи ініціативу. У романтичній частині життя у Скорпіонів можуть відбутися деякі зміни, пов’язані з появою в їхньому житті нових шанувальників або партнерів, відносини з якими будуть незвичайними і надихаючими. Що стосується мого самопочуття, то воно навряд чи погіршиться до вихідних. Останнє Скорпіонам варто провести в спокійній обстановці, мінімізувавши кількість контактів із зовнішнім середовищем.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільцям сподобається те, що відбувається навколо них, а також особиста участь у багатьох цікавих процесах. Деякі будуть практично весь час перебувати в полі зору публіки, привертати до себе підвищену увагу, отримувати компліменти і навіть подарунки. Багато хто в цей період відкриє власну справу або важливий проект, пов’язаний з творчістю. Здоров’я буде досить хорошим, що дозволить вести більш активний спосіб життя, ніж зазвичай. У другій половині тижня можливі нові знайомства з цікавими особистостями, і деякі з цих контактів можуть перерости в міцну дружбу. Фінансова ситуація покращиться, і ще більші перспективи для збільшення доходу можуть з’явитися в період аспекту Юпітера біля Сонця.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

ГороскопДля Козерогів тиждень обіцяє бути стабільним і вдалим. У деяких питаннях представники знака ефективно вирішуватимуть питання, виходячи в публічну сферу та активно взаємодіючи з владою та суспільством. Питання кредитів або страхування можуть бути успішно вирішені в першій половині тижня, а в другій половині тижня сприятливою буде взаємодія і спілкування з діловими партнерами, колегами і однодумцями. Фінансова сфера порадує вас незапланованими припливами грошей, а здоров’я може зажадати втручання і турботи на вихідних. У зоні ризику опиняться ендокринна та серцево-судинна системи. І тут варто серйозно ставитися до раптових нездужань, зайнятися системним лікуванням. Романтична сфера Козерогів залишиться на позиціях попереднього періоду.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Гороскоп на тиждень вважає, що Водоліям варто почати будувати плани на майбутнє. Це стосуватиметься не лише особистих справ, а й глобальних завдань майже глобального масштабу. Одні будуть активно збирати інформацію з різних джерел, щоб зрозуміти для себе образ майбутнього, спираючись на який доведеться перебудовувати своє життя. Багато хто вирішить освоїти нові професійні напрямки, записатися на навчальні курси або вчитися самостійно. Водолії, пов’язані з медициною, можуть відкрити для себе нові можливості для реалізації своїх здібностей і навичок. Матеріальна сфера буде досить стабільною з тенденціями до поліпшення, а здоров’я вимагатиме профілактичних заходів у другій половині тижня. Романтична частина життя порадує особливими знаками уваги з боку шанувальників або партнерів.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Для Риб друга половина тижня обіцяє бути дуже вдалою в романтичній сфері. Багато хто зможе втілити в життя свої давні прагнення і плани, і станеться це без особливих зусиль і напруги. Професійні справи будуть успішно вирішені в першій половині тижня, але варто остаточно вирішити всі спірні питання до середи включно. У матеріальній сфері будуть намічені позитивні тенденції, і представникам знака варто скористатися моментом, щоб вкласти гроші в свій імідж і зовнішність. Варто оновити частину гардеробу, відвідати косметолога, перукаря або записатися в спа-салон. Хороші результати дасть турбота про своє здоров’я – тут акцент слід робити на повноцінний сон, харчування, фізичну активність і прийом вітамінів і біологічно активних.