Джерело: berdichev.biz

Мешканця Бердичівщини будуть судити. Прокурор Бердичівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, якому інкриміновано незакінчений замах на вчинення умисного вбивства сина своєї співмешканки  (ч. 3 ст. 15 ст. 115 КК України).

Про це порталу Новини Бердичева повідомили у Бердичівській окружній прокуратурі.

“За даними слідства, на території Ружинської територіальної громади,  45-річний чоловік, перебуваючи  у нетверезому стані у власному помешканні, де спільно проживав зі своєю співмешканкою та її сином, маючи умисел на умисне вбивство останнього, через неприязні відносини, які виникли між ними, завдав потерпілому декілька ударів гострою частиною сокири по голові, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження, що є небезпечними для життя”, – йдеться у повідомлені.

Проте, підозрюваний не зміг довести  свій злочинний умисел до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки в конфлікт втрутилась його співмешканка, яка забрала з рук сокиру, викликала поліцію та швидку допомогу.

Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі  життя потерпілого вдалося врятувати. За скоєне йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали про шокуючу помсту з каліцтвом та спотвореним обличчям, та який вирок “за кохання” отримав злочинець.