Джерело: berdichev.biz

Засідання виконкому відбулося у Бердичеві. На черговому засіданні виконавчого комітету Бердичівської міської ради було розглянуто низку важливих питань, що стосуються міського господарства та комунального майна.

Про це повідомляє Бердичівська міська рада.

“Міському комунальному підприємству Бердичівводоканал делеговано функції замовника по об’єкту «Нове будівництво очисних споруд каналізації під очисні споруди господарсько-побутової каналізації у м. Бердичеві по вул. Чуднівській, 156-В (продовження незавершеного будівництва)». Також для цього самого підприємства було погоджено загальновиробничі норми питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів на 2024 рік”, – йдеться у повідомлені.

Не набрав потрібної кількості голосів для прийняття проєкт рішення щодо надання згоди підприємиці на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна, що на вул. Європейській, 12.

Рішенням виконавчого комітету затверджено вартість комунального майна із метою розрахунку стартової орендної плати. Мова йде про:

  • Нежитлове приміщення на вул. Руській, 18.
  • Нежитлові приміщення на вул. Шевченка, 18/2.
  • Нежиле приміщення на вул. Михайла Грушевського, 20.

Щодо приміщення на Руській, 18, було затверджено інформаційне повідомлення про передачу об’єкта оренди без проведення електронного аукціону.

З метою переоцінки для передачі в оренду затверджено висновок про вартість нежитлових приміщень загальною площею 33,5 кв. м за адресою: м. Бердичів, вул. Низгірецька, 115. Також затверджено висновок про вартість нежитлової будівлі загальною площею 321,7 кв. м на вул. Маріїнській, 4 (колишній тубдиспансер). Погоджено зміст оголошення про передачу цієї будівлі в оренду шляхом проведення аукціону.

Таким чином, виконавчий комітет продовжує активно працювати над покращенням міського господарства, підтримуючи комунальні підприємства та забезпечуючи ефективне управління міським майном.