Джерело: berdichev.biz

Всі вже  звернули увагу на суперечливі та складні для аналізу чутки про новий iPhone 17 Slim, дехто припускає, що це буде топова модель, тоді як останні звіти вказують на те, що він може бути менш потужним, ніж моделі Pro.

Чим більше я читаю про цей пристрій, тим більше здається, що Apple, можливо, прагне зробити ще один крок ближче до бачення «єдиної скляної плити» — і робить ще одну спробу застосувати стратегію, яку вона вперше спробувала з 12-дюймовим MacBook.

Про iPhone 17 Slim ходять чутки

Справа почалася ще у квітні, коли відомий аналітик дисплея Росс Янг запропонував майбутню зміну моделі Plus у лінійці iPhone 17. У той момент він припустив, що нова модель матиме менший розмір екрана, ніж попередні моделі Plus.

Наступного місяця Джефф Пу припустив, що Plus буде фактично замінений новою моделлю, яка була позначена як iPhone 17 Slim. На цей час здавалося, що він все ще знаходиться нижче двох моделей Pro, з тим самим процесором і оперативною пам’яттю, що й базова модель.

Проте наступний звіт намалював дещо іншу картину. Інформація припускала, що це буде нова модель надвисокого класу, ціна якої буде вищою за Pro Max.

Люди, знайомі з проєктом, описали новий iPhone під внутрішньою кодовою назвою D23 як серйозний редизайн, схожий на iPhone X, який Apple продала як технологічний стрибок у порівнянні з попередніми поколіннями. За їхніми словами, ціна на нього може бути вищою, ніж iPhone Pro Max, який на даний момент є найдорожчою моделлю Apple, починаючи з 1200 доларів.

Але наступний звіт із надійного джерела повернувся до ідеї про те, що Slim має нижчі характеристики, ніж дві моделі Pro, і лише вчора Куо припустив, що він може мати лише одну задню камеру. Все це змусило Раяна Крістоффеля задуматися, що, на землі, відбувається ?

Це означає, що, з одного боку, у вас є абсолютно новий, дуже дорогий пристрій із передовими технологіями, а з іншого боку, є деякі сфери, де моделі Pro перевершать його.

Наступний крок до «єдиної скляної плити»

Apple вже давно переслідує найкраще бачення iPhone як «єдиної скляної плити». Невидимі рамки, підекранний модуль Face ID, підекранна фронтальна камера. З кожним поколінням, починаючи з iPhone X, компанія наближалася до цього.

Що, якщо iPhone 17 Slim стане наступним кроком у цьому напрямку? Не тільки тонший, але й з іншими помітними покращеннями дизайну. Можливо, рамки також найтонші? Можливо, Dynamic Island менший? Або, можливо, це та модель, у якій компанії нарешті вдалося розмістити модуль Face ID під дисплеєм?

Ми всі шукаємо різні речі від наших iPhone і всі маємо різні аргументи для покупки моделей преміумкласу. Якщо ви любите мобільні ігри, вам потрібен найшвидший процесор і дисплей ProRes. Якщо ви любите фотографію, вам потрібні найкращі камери. І так далі.