Джерело: berdichev.biz

У лотереї КЄНО великий джекпот. Представлені на сайті УНЛ лотереї можуть мати як порівняно невеликі джекпоти на кілька тисяч гривень, так і дійсно великі грошові винагороди, здатні стати першою сходинкою до того, аби ви могли докорінно змінити своє життя на краще. Але тут мова йде лише про дійсно великі та широко відомі ігри, у які користуються попитом у мільйонів українців.

Однією з таких є лотерея КЄНО, яка пропонує усім гравцям можливість здобути джекпот у 15 млн грн. Крім того, ця сума може поступово зростати з кожним новим розіграшем. Як формується джекпот у цій захопливій грі та від чого залежить його розмір? Розгляньмо це питання детальніше.

Принципи та правила розрахунку джекпоту

Сума грошової винагороди визначається кількома факторами. Вони включають наступне:

  • Шанси на перемогу. Чим більші в гравців шанси на здобуття головної грошової винагороди, тим більшу кількість лотерейних білетів вони будуть купляти під час кожного розіграшу. Це головне правило, яким послуговується у тому числі лотерея КЄНО.
  • Кількість проданих лотерейних білетів. Будь-які лотереї визначаються тиражем. Чим більше гравців буде брати участь у розіграші, тим більше грошей отримає компанія. І тим більшу суму вона може спрямувати у призовий фонд. Збільшуючи тим самим розмір джекпоту.
  • Тривалість розіграшу. Якщо головна грошова винагорода здобувається, джекпот обнуляється до мінімальних параметрів. Однак таке стається не так часто. І тому з кожною новою грою джекпот у КЄНО продовжує зростати.
  • Вартість лотерейних білетів. Очевидний фактор, який випливає з попереднього. Навіть невелике підняття цін на ігрові бланки дозволяє лотереї помітно збільшити призовий фонд. І робить розмір джекпоту ще суттєвішим.

Секрети виграшу джекпоту в КЄНО від гравців УНЛ

Інформація про переможців лотереї КЄНО знаходиться у вільному доступі. Ви можете знайти її, наприклад, на сайті УНЛ. Деякі люди, звісно, віддають перевагу залишитися анонімними. Оскільки далеко не всі хочуть, аби їхня персональна інформація була відомою на широкий загал після того, як вони виграли чималу суму грошей.

Секрети виграшу джекпоту в КЄНО від гравців УНЛ

Однак якщо проаналізувати інтерв’ю з переможцями, які зірвали джекпот або ж виграли трохи менші суми (які, втім, все одно складають кілька сотень тисяч гривень), то можна знайти такі корисні та практичні поради:

  • Збільшення ставки. Лотерея КЄНО пропонує всім гравцям вибрати, у скільки разів вони бажають збільшити свою ставку. Це впливає на вартість ігрового бланка. Чим більший коефіцієнт, тим дорожче буде коштувати білет. Однак у випадку виграшу здобута вами сума множиться на той показник, який ви обрали.
  • Покладання на інтуїцію. Так, гравці можуть використовувати певні стратегії. Однак вибір тієї чи іншої системи гри усе одно відбувається під впливом інтуїції. Варто довіряти своєму внутрішньому голосу, який підказує, як діяти, щоб перемогти. Адже насправді інтуїція – це ніщо інше як діяльність нашого мозку, який аналізує здобуту нами інформацію настільки швидко, що нам здається, що вона виникла за межами раціонального мислення.

І головна порада, яку дають усі гравці у лотерею КЄНО – це продовжувати грати навіть тоді, коли не щастить. Адже вкрай рідко буває так, що гравець, придбавши свій перший в житті лотерейний білет, виграє джекпот. Тут потрібно навчитися грати на перспективу, випробовувати різні тактики заповнення лотерейних білетів. І також отримувати задоволення від самого процесу гри.