Джерело: berdichev.biz

Допомога з США рятує. У рамках проєкту Power for Health Центр надання адміністративних послуг та КПН «Бердичівська міська лікарня», за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства охорони здоров’я України, отримали інтегровані системи зберігання та передачі енергії від Американської благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова». ЦНАП отримав одну одиницю, а лікарня — три одиниці.

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

“Дані системи забезпечують живленням об’єкти критичної та соціальної інфраструктури під час перебоїв з електропостачанням. Завдяки таким приладам, в умовах війни, ЦНАП та лікарню забезпечено неперервним живленням необхідного обладнання та освітлення. У випадку перебоїв із постачанням електроенергії системи здатні зберігати енергію для подальшого використання”, – наголошують журналісти.

Ця допомога є надзвичайно важливою для нашої громади, оскільки забезпечує стабільну роботу життєво важливих установ, особливо під час кризових ситуацій. Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за підтримку та допомогу, яка допомагає нам забезпечувати необхідні умови для функціонування адміністративних та медичних послуг.