Джерело: berdichev.biz

Захисник Ракуть Вадим Миколайович пішов у вічність: на Дмитрівське кладовище прибув ще один небесний ангел.

На Дмитрівське кладовище прибув ще один небесний ангел

Сьогодні на Дмитрівському кладовищі з воїнськими почестями було поховано ще одного небесного ангела, який віддав своє життя за незалежність і свободу України. Захисник Ракуть Вадим Миколайович став черговим героєм, якого ми втратили у боротьбі за нашу державу.

Ракуть Вадим Миколайович пішов у вічність

Вадим Миколайович був вірним сином своєї країни, справжнім патріотом і відважним воїном. Його життя обірвалося на передовій, де він героїчно боровся з ворогом. Вадим завжди був готовий прийти на допомогу своїм побратимам, був для них опорою і прикладом.

Похорон героя

На церемонії прощання з Вадимом були присутні його рідні, друзі, побратими та представники місцевої громади. Сльози, слова вдячності та поваги лунали у спогадах про цього мужнього чоловіка, який назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав і любив.

Ракуть Вадим Миколайович пішов у вічність

Важко знайти слова, які могли б зменшити біль втрати. Проте ми повинні пам’ятати, що завдяки таким героям, як Ракуть Вадим Миколайович, наша країна залишається вільною і незалежною. Вічна пам’ять і слава нашому захисникові!

Вадим Миколайович приєднався до небесного воїнства, і його дух буде вічно охороняти нас. Спочивай з миром, герою! Твоє ім’я та подвиги назавжди залишаться в пам’яті українського народу.

Раніше ми розповідали, що стало відомо про трагічну втрату – в шпиталі помер від важких поранень наш захисник, воїн Збройних сил України, Михальчук Вадим. Він отримав тяжкі поранення у бою з рашистами.