Джерело: berdichev.biz

ДТП на дорозі Бердичів – Хмільник, це по перше нагадування про важливість уваги на дорозі.

Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини.

“24 липня близько 18:20 на автодорозі Бердичів – Хмільник, поблизу села Райгородок, сталася дорожньо-транспортна пригода. 23-річна водійка іномарки не впоралася з керуванням та з’їхала у кювет. На щастя, жінка не постраждала, а транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень”, – йдеться у повідомлені поліції.

Нагадування про важливість уваги на дорозі

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу, які прибули на місце події, переконалися, що водійка не потребує медичної допомоги. Вони також викликали евакуатор для переміщення автомобіля.

Поліцейські нагадують, що дощова погода вимагає підвищеної обережності за кермом. Згідно з інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології, 25 липня в області очікується мінлива хмарність, короткочасний помірний дощ, а у західній частині – місцями значний дощ. Також вдень прогнозується гроза.

“Безпека на дорозі залежить від кожного з нас. Будьте уважні та обережні, дотримуйтеся правил дорожнього руху, і нехай ваша подорож буде безпечною!”, – наголосили у поліції