Джерело: berdichev.biz

Стало відомо про трагічну втрату – в шпиталі помер від важких поранень наш захисник, воїн Збройних сил України, Михальчук Вадим.

Він отримав травми під час виконання бойового завдання на передовій, захищаючи незалежність та суверенітет України. Про це повідомила голова Семенівської громади Наталія Семенюк у Фейсбук.

“Знову трагічна звістка для нашої Семенівської громади, від якої стискається серце від жалю та болю, сковує тіло і душу. Знову втрата, біль, сум та сльози. Війна забирає життя кращих синів України, наших мужніх захисників. 22 липня 2024 року від отриманих тяжких поранень у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова перестало битися серце Воїна – Михальчука Вадима Федоровича 1992 року народження жителя села Семенівка. Молодший сержант загону спеціальних операцій Михальчук Вадим Федорович отримав поранення 13.07.2024 року внаслідок виконання бойового завдання у Донецькій області. На жаль, врятувати життя Захисника не вдалося. Вічна шана і слава Герою! Щирі співчуття родині померлого Захисника…Усі деталі про зустріч траурного кортежу та церемонію прощання повідомимо додатково”, – йдеться у повідомлені.

Михальчук Вадим був справжнім патріотом і героєм, який завжди був готовий віддати своє життя за рідну землю. Його бойовий шлях відзначався численними подвигами та відвагою, за що він був нагороджений багатьма медалями та відзнаками.

Рідні, друзі та бойові побратими згадують Вадима як людину з великим серцем та непохитною вірою в перемогу. Він завжди підтримував своїх товаришів у найважчі моменти, був джерелом сили та натхнення для всіх, хто його знав.

Втрата Михальчука Вадима є великою втратою для всієї нашої країни. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблого воїна. Його мужність і самопожертва назавжди залишаться в пам’яті українського народу.

Новини Бердичева раніше розповідали, що бердичівлянин Вадим Ракуть віддав життя за Україну. Він загинув як герой.