Джерело: berdichev.biz

Карта тижня в Таро каже: приготуйтеся до найнесподіваніших змін.

Карта Таро тижня з 29 липня по 4 серпня – Вежа. Протягом тижня може статися все, чого ви не очікуєте: і кардинальні зміни, і руйнування, і раптові одкровення. Аркан Таро Тауер обіцяє зіткнення з несподіваними подіями, які змусять вас переглянути свої погляди на ситуації, в яких ви опинилися.

У стосунках можуть з’явитися сюрпризи, які змусять вас серйозно задуматися про свою прихильність. Близька вам людина може постати перед вами в новому світлі, і вам доведеться робити висновки про переваги та цінності.

У професійній сфері Вежа може вказувати на зміни в робочій обстановці. Можуть відбутися кадрові зміни або зміни в проєкті, які вплинуть на вашу посаду. Будьте готові до того, що деякі плани можуть зірватися, але це також може відкрити нові можливості.

Важливо залишатися відкритим до змін і не панікувати. Руйнування старих основ може бути болючим, але в кінцевому підсумку це призведе до оновлення та зростання. Постарайтеся знайти дороговказну нитку в бурхливій річці подій, аналізуйте те, що відбувається і навчайтеся на власному досвіді. Проявіть гнучкість і адаптивність, щоб вийти з ситуації з ясною головою і готовністю до всього нового.