Джерело: berdichev.biz

Як кажуть Таро прогноз на серпень дуже цікавий. Яким буде останній місяць літа для кожного з нас (і що варто врахувати при його плануванні?), – розповідає таролог.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Картка: Принц Жезлів.

Овен, багатозадачність та багатофункціональність – ваша сильна сторона цього місяця. Головне, постарайтеся не метушитися: це не принесе бажаного результату, і ви витратите багато енергії. Відокремте головне від другорядного, по можливості делегуйте обов’язки. Не бійтеся конкуренції та напруги, адже в суперечках народжується істина. Однак будьте делікатні у своїх висловлюваннях, щоб ні з ким не зіпсувати стосунки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Карта: Сонце (Старші Аркани).

На вас чекає Телець, місяць радості, нових цікавих пропозицій та відкриття нових проєктів. Сяй, сяй і говори. Завдяки вашій харизмі та чарівності до вас будуть тягнутися як люди, так і цікаві пропозиції. На вас чекають свята та участь у громадських заходах. А якщо вас не запрошують, популяризуйте себе.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта: Диявол (Старші Аркани).

Близнюки, серпень стане для вас місяцем творчості, креативності, імпровізації та відкриття нових цікавих проєктів. На вас чекають цікаві можливості, які можуть вплинути на рівень вашого доходу в майбутньому. Будьте готові докласти зусиль. Уникайте сумнівних пригод і будьте уважні до свого оточення. Вас можуть спробувати втягнути в «ігри під прикриттям», де ви можете залишитися винуватим.

Рак (21 червня – 22 липня)

Картка: Принцеса Жезлів.

Раків чекає безрозсудний і амбітний серпень. Місяць творчості, нових ідей та знайомств, які можуть привести вас до несподіваних результатів. Не сумнівайтеся в собі, і не озирайтеся на громадську думку. Зробіть крок, зробіть другий і третій. В іншому випадку ви залишитеся стояти на місці, а ваші геніальні ідеї будуть реалізовані іншими.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта: Розпуста (7 кубків).

Леви, серпень буде чудовим місяцем для того, щоб зазирнути глибоко в себе і опрацювати свої “тіньові” сторони: дисципліну, відносини з грошима і з людьми. Можуть виникнути ситуації, які можуть збити вас з пантелику і відкрити очі на деяких людей у вашому оточенні. Не впадайте у зневіру, шукайте мотивацію для подальших дій.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Карта: Королева Кубків.

Діви, на вас чекає «солодкий» і легкий серпень. Ваше завдання на цей місяць – навчитися висловлювати свої почуття, чути та слухати. Люди тягнуться до вас як магніт, всі хочуть вашої уваги й розуміння. Ви вмієте допомогти, втішити та надихнути людину. Приміряйте на себе роль психолога, але не забувайте про себе. Також зверніть увагу на розвиток інтуїції, вона допоможе вам зробити правильний вибір.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Карта: Лицар Мечів.

На вас чекає місяць прийняття швидких рішень, але доведеться постаратися діяти спокійно, не з суєти та хаосу. Проведіть аналіз, зважте всі «за» і «проти», не приймайте рішення в запалі моменту. Це чудовий час для того, щоб відвідати тренінги, освіту та вдосконалити свої професійні навички. Будьте обережні при взаємодії з людьми, може статися зіткнення інтересів і поглядів. Ваш девіз – «точність у словах, акуратність у діях».

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта: Прибуток (9 дисків).

Скорпіонам дуже пощастило в серпні. Ви отримуєте «призовий сектор». Серпень стане чудовим місяцем для старту нових проєктів, знайомств та партнерства – все це може вивести вас на якісний рівень життя в майбутньому. Будьте активні, проявляйте лідерство, будуйте плани. Також приготуйтеся прийняти подарунки долі: премії за виконану роботу, разові великі премії, погашення боргів та інші матеріальні подарунки.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта: Люкс (4 чашки).

На вас чекає місяць легкості, достатку, радісних зустрічей та приємних покупок. Ваше завдання – не висувати завищені вимоги до обставин і людей, інакше настрій буде в занепаді. Помічайте все, що вас оточує, насолоджуйтеся моментом. Дозвольте собі бути щасливою тут і зараз.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Карта: Туз дисків.

Козероги, на вас чекає місяць стабільності, спокою та родючості. Головний девіз серпня – «бери та роби, роби та бери». Подальший результат залежить від ваших активних дій. Це прекрасний час для отримання нових практичних навичок – вони можуть відкрити нові фінансові можливості в майбутньому. Єднайтеся зі своєю сім’єю: застілля, зустрічі, спілкування – все це надихне та зарядить.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта: Чеснота (3 Жезлів).

У серпні почнеться ваша особиста весна, що прокидається від зимової сплячки: підйом енергії, драйв, бажання підкорити недоступні вершини – все це чекає на вас. Ви досягнете успіху у всьому, до чого докладете руку. Об’єднуйте людей, творіть, створюйте красу навколо себе. Також це час любові й пристрасті: у деяких представників цього знака може виникнути любов з першого погляду.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта: Тривога (5 дисків).

Риби, ваша увага в серпні буде зосереджена на фінансовому питанні. Ця тема може викликати у вас занепокоєння та напругу – в основному через нестабільні доходи та нестабільну ситуацію. Намагайтеся в цьому місяці не робити імпульсивних покупок, не давайте в борг, не займайтеся інвестуванням і благодійністю, відкладіть це ще на місяць. Бо можна втратити більше, ніж отримати.