Джерело: berdichev.biz

На Донеччині геройськи віддав життя за Україну 30-річний Павло Манилюк.

Павло народився і виріс у Гальчині, де навчався у місцевій школі. Після її закінчення вступив до Андрушівського професійного ліцею на спеціальність машиніста холодильних установок. Далі працював на різних підприємствах – у цеху з виробництва масла, ПП Імпак, на КП «Андрушівка Благоустрій». Створивши сім’ю, Павло переїхав до Бердичева.

У жовтні 2021 року Павло Манилюк підписав контракт зі Збройними Силами України, потрапивши на службу до 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Разом із частиною доблесно бив ворога на різних ділянках фронту. У серпні 2022 року був нагороджений Відзнакою Президента України «За Оборону України».

Свій останній бій електрик-дизеліст взводу матеріального забезпечення танкового батальйону солдат Павло Манилюк прийняв 15 липня: він геройськи загинув поблизу Водяного, що у Покровському районі на Донеччині.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Павла Манилюка та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Раніше ми розповідали, що Артем Лінкевич віддав життя за Україну.