Джерело: berdichev.biz

Tesla Powerwall 2.0 допоможе змінити ситуацію. Україна нині переживає найскладніші часи в енергозабезпеченні. Ворог здійснив нищівні удари по нашім генеруючим та розподільчих потужностях, що призводить до постійних аварійних відключень в енергосистемі.

Але як повідомив народний депутат України Богдан Кицак, патріоти знаходять рішення для забезпечення енергетичної безпеки інфраструктури Житомирщини.

Україна нині переживає найскладніші часи в енергозабезпеченні

“На Житомирщині існують критично важливі обʼєкти, котрі потребують фактично безперебійного енергопостачання для виконання життєво важливих суспільних функцій. Це і медичні установи, котрі не обирають і не можуть підлаштовуватись під графіки відключень, особливо коли потрібно робити оперативне втручання з метою врятувати життя людини. Це і рятувальники, котрі мають отримати сповіщення про біду і відправитись за декілька хвилин на подолання критичних ситуацій, які трапляються щоденно. Це і ЦНАПи, котрі надають велику кількість послуг для населення, особливо для військовослужбовців, а тому зупинятись у своїй роботі не можуть. Це і соціальні установи, котрі підтримують найбільш вразливі категорії населення”, – йдеться у повідомлені.

Для забезпечення діяльності таких установ та організацій Богдан Кицак з американськими благодійниками Direct Relief, БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова», Міністерством цифрової трансформації, Міністерством охорони здоров’я, Житомирська ОВА провели титанічну роботу та пройшли довгий шлях для отримання Tesla Powerwall 2.0 – інтегрованих систем зберігання та передачі енергії. Наразі це життєво важливо для забезпечення безперервної та безпечної діяльності установ на теренах Житомирщини.

“Для мене є надзвичайно важливим є той факт, що Житомирщина є другим регіоном, який із всієї України був обраний для передачі та встановлення таких систем. Однією із подальших задач для нас є напрацювання додаткових можливостей для збільшення кількості комплектів, адже в рамках відвідування установ отримали зворотній звʼязок щодо їх критичної необхідності”, – наголосив Богдан Кицак.

Він та його команда продовжують робити все можливе для того, щоб Житомирщина пройшла зимовий період з мінімумом відключень, що є нетривіальною задачею під постійними обстрілами з боку російських загарбників.

Раніше ми розповідали, що Богдан Кицак спільно з Федором Томашевським передали дрони-камікадзе захисникам. Нещодавно вони передали ще 10 дронів-камікадзе для військових зі 139 Батальйону ТрО.