Джерело: berdichev.biz

18 липня міський голова Бердичева Сергій Орлюк провів черговий прийом громадян. Жителі міста мали можливість особисто звернутися до мера зі своїми проблемами та пропозиціями.

Про це повідомляє Бердичівська міська рада.

Під час прийому громадяни порушували різні питання, зокрема, щодо житлово-комунальних послуг, стану доріг, благоустрою міських територій, а також соціального захисту та медичного обслуговування. Особливу увагу було приділено проблемам, пов’язаним з наслідками нещодавньої негоди, яка завдала значної шкоди інфраструктурі міста.

“Розглянути варіант облаштування каналізації у вуличній вбиральні та можливість перекриття заїзду у двір стороннього транспорту – такі доручення від Сергія Орлюка отримали фахівці управління ЖКГ у відповідь на звернення мешканок одного з будинків на Театральній. На особистому прийомі міського голови жінки скаржилися на те, що вбиральнею і територією навколо неї безладно користуються усі, кому не ліньки. У результаті – картина сумна й не може не викликати обурення. Так само проїзд коло будинку: коли поруч ішло будівництво, розповідають мешканки, їм, начебто, обіцяли огородити територію, аби туди не заїжджали сторонні автівки. Обіцянка залишилася обіцянкою, нарікають, і тепер до їхнього ветхого будинку додалися захаращена вбиральня та постійний рух транспорту під вікнами”, – йдеться у повідомлені.

Сергій Орлюк вислухав кожного мешканця, дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів міської ради та пообіцяв особисто контролювати розв’язання порушених питань.

«Прийоми громадян – це важлива складова моєї роботи. Це можливість безпосередньо почути мешканців міста, зрозуміти їхні проблеми та знайти шляхи їх вирішення. Ми працюємо для вас, і ваше благополуччя є нашим пріоритет», – зазначив міський голова.

Наступний прийом громадян заплановано на серпень. Мешканців міста закликають заздалегідь записуватися на прийом через відповідні служби міської ради.