Джерело: berdichev.biz

Повернення з полону! Мешканці Гришковецької громади з великою радістю зустріли новину про повернення з полону Павлюка Андрія Олександровича. Ірена Лісова поділилася своїми емоціями: “Його дочекалася родина, дочекалися ми! Він повернувся з пекла полону! Павлюк Андрій Олександрович – такий і залишився, добрий, радісний, щирий. Одному Господу Богу відомо, що йому довелося пережити…”.

Після пережитих випробувань Андрій Олександрович повернувся додому, де його чекали рідні та друзі. Усі разом радіють поверненню і розділяють щастя родини.

Про це повідомила голова Гришковецької громади Ірена Лісова.

“Божого благословення і радості у житті, дорогий наш Андрій Олександрович! Дякуємо за захист!” – з такими словами громада висловила свою вдячність герою.

Ця подія стала справжнім святом для всіх мешканців Гришковецької громади, адже повернення Андрія Олександровича з полону є свідченням незламності духу і віри у перемогу. Портал Новини Бердичева приєднується до всіх теплих побажань земляків.

Раніше Новини Бердичева розповідали про той факт, що з полону рашистів визволили 45 захисників та захисниць «Азовсталі», серед них – бердичівлянин.