Джерело: berdichev.biz

Наталія Онуфрієнко працює. Турбота про людей у всіх її можливих проявах – головний девіз Наталії Онуфрієнко та її Благодійного фону «Онуфрієнко – діти». У такий непростий для України час ця тендітна, але вольова жінка з Бердичева, знайшла в собі силу та рішучість, щоб взяти тягар відповідальності за своїх земляків. Вона розгорнула активну діяльність, намагаючись залучити якомога більше небайдужих громадян для підтримки малозабезпечених верств населення.

Допомога шпиталюПід час скорочення соціальних виплат та пільг, при мізерних пенсіях і державних виплатах, саме Благодійний фонд «Онуфрієнко – діти» дав можливість вижити багатьом родинам та одиноким літнім людям і людям з інвалідністю. По кілька разів на рік Наталія Онуфрієнко організовувала видачу продуктових наборів, медикаментів, засобів гігієни та інших речей першої потреби включаючи безкоштовну роздачу картоплі, фруктів та питної води.

Допомога лікарніЦього разу голова Благодійного фонду «Онуфрієнко – діти» Наталія Онуфрієнко залучилися серйозною підтримкою закордонних партнерів з Німеччини, які зібрали та передали в Україну серйозний гуманітарний вантаж з медициною, загальною вартістю понад 1 млн 227 тисяч гривень. Усе отримане Наталія Онуфрієнко розділила між чотирма медичними закладами: Бердичівською районною лікарнею, Бердичівською міською лікарнею,  госпіталем ветеранів війни Житомирської обласної ради та Житомирською обласною лікарнею. Частина допомоги пішла на потреби підопічних Благодійного фонду “Онуфрієнко – дітям” – четверо бердичівлян отримали електричні матраци. Також для фондівців є в наявності калоприймачі та медичні рукавички, які будуть роздаватися з наступного понеділка.

1«Безумовно, я допомагаю і буду допомагати. Для мене здоров’я людей завжди на першому місці. Наша сьогоднішня допомога – це результат титанічної праці, яку проробив Благодійний фонд «Онуфрієнко – діти». Але нас почули, нам допомогли, тому що ми завоювали довіру та авторитет, регулярно висвітлюючи свою діяльність. Наші закордонні партнери бачать, куди та кому розподіляється їх допомога, скільком людям вона допомагає. На черзі ще один медичний заклад –  Житомирська обласна лікарня, пакет допомоги на який вже практично повністю готовий, але це буде дещо пізніше. Дякую тому, хто з нами у такий важкий час. Україна цінує та любить вас, наші німецькі друзі!» – заявила Наталія Онуфрієнко.

1 1 1 1