Джерело: berdichev.biz

Астролог розповіла про любовний гороскоп та які пригоди чекають на знаки зодіаку в останній місяць літа. В останній місяць літа особливо хочеться отримати приємні емоції і пережити захоплюючі романтичні пригоди. Ми попросили астролога зробити прогноз, щоб дізнатися, яка ситуація в особистому житті кожного знака зодіаку у серпні 2024 року.

Любовний гороскоп на серпень

Для Овнів місяць обіцяє бути насиченим емоціями та сюрпризами. Сильна прихильність до партнера почне відігравати для Овна вирішальну роль, про що вони дізнаються дуже скоро. Певні події, які можуть статися в кінці серпня, тільки зміцнять Овна в необхідності переходити від слів до дій і думати про офіційне оформлення відносин. Одинокі знаки занадто зайняті пошуками другої половинки, а ось з особистим щастям доведеться трохи почекати.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельці вирують від ентузіазму, який не дозволяє їм всидіти на місці, тому вони готові всіляко демонструвати партнеру свої почуття. Тим часом занурюючись в романтику, ви схильні забути про буденність і вчасно оточити кохану людину практичною турботою. Відкладіть серію фініків і пелюсток троянд, зробивши серпень домашнім і затишним періодом для двох. Тим, хто все ще шукає собі пару, рекомендується відправитися в невелику подорож, щоб поборотися з сумними думками та познайомитися з новими людьми.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Серпень гарантує всім Близнюкам море приємних романтичних моментів. Одружені люди в другій половинці відкриють для себе нові якості, які викличуть захоплення і свіжий сплеск почуттів. Самотні знаки знайдуть любов у своїй черговій пригоді, а відносини зайдуть так далеко, що незабаром вони зіткнуться з питанням про зміну місця проживання. Перш ніж зважитися на такий серйозний крок, зважте всі «за» і «проти», уникаючи миттєвих емоцій, які можуть ввести в оману.

Рак (21 червня – 22 липня)

Для Раків серпень почнеться з невеликого розчарування, викликаного тим, що вони покладали певні надії не на ту людину. Не варто переживати, адже зірки компенсують всі турботи в середині місяця, влаштовуючи побачення зі справжньою любов’ю. Є велика ймовірність, що представники знака раніше дуже добре знали цю людину, але з певних причин не розглядали її як споріднену душу. Відносини між Раками, що займаються в парі, можуть супроводжуватися дрібними розбіжностями і натяками протягом усього серпня, тому гороскоп радить говорити про всі проблеми вголос і досягати компромісу для нормалізації сімейного конфлікту.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Один із найперспективніших місяців для вогняних Левів буде увінчаний безліччю розбитих сердець, які всіють їхній шлях. Щоб визначитися з вибором, досить прислухатися до своєї інтуїції та своїх емоцій. Намагайтеся не грати з почуттями оточуючих занадто довго. Сімейні Леви можуть бути незадоволені позицією, яку займає кохана людина: щоб розв’язувати проблему, спочатку постарайтеся зрозуміти свою другу половинку і зупинити «атаку». Партнер оцінить такий мудрий підхід і обов’язково зробить жест у відповідь.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам варто менше розташовувати голову в романтичних хмарах і бути уважнішими до своїх робочих обов’язків. Може статися так, що надмірна мрійливість негативно позначиться на вашому статусі сумлінного і грамотного працівника. Розділяйте роботу і любов, навіть якщо ці сфери життя мають перетини. Самотнім Дівам має сенс не відмовлятися від наполегливих пропозицій від хорошої людини і дати йому шанс.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

З приходом серпня Терезам пора відкинути всі забобони та проявити ініціативу, зізнавшись у своїх найпалкіших почуттях цікавій людині. Ваша сміливість буде оцінена по достоїнству, тому розраховуйте на зустрічні пропозиції. Сімейні Терези мріють про побачення і романтику, але замість того, щоб потай зітхати про нездійснені мрії, просто скажіть своїй другій половинці, чого саме ви чекаєте. Можливо, з часом ситуація зміниться, і ви зрозумієте, що даремно мовчали.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Це ідеальний час для самотніх Скорпіонів, які можуть знайти своє щастя в робочій обстановці або на бізнес-конференції. Вашому знаку краще відмовитися від знайомств в інтернеті, адже вони принесуть тільки розчарування. Скорпіонам, які перебувають у стосунках, пора перестати зациклюватися на недоліках свого партнера і спробувати поглянути на нього під іншим кутом. Щоб згадати, чому ви зараз з цією людиною, влаштуйте романтичне побачення і освіжите спогади.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

На початку серпня Стрільців охоплять напади ревнощів, причому не без причини. Є великий ризик, що в цьому місяці ви станете об’єктом помсти для своєї другої половинки, тому що досить довго нехтували увагою до неї. Терміново виправте ситуацію і покажіть коханій людині, що ви його цінуєте, навіть якщо іноді робите вибір на користь роботи. Ви можете бути впевнені, що після цього провокації вашого партнера швидко закінчаться. Самотнім Стрільцям поки що не потрібна романтика і вони зайняті особистісним зростанням.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

До серпня у Козерогів з’явиться багато приводів для серйозної розмови зі своїм партнером і перегляду існуючих відносин. Майте на увазі, що говорити потрібно не про те, що не так і хто винен, а про те, чого не вистачає особисто вам для щастя. Козероги без пари тужать за любов’ю і ніжними почуттями, але та сама зустріч відбудеться тільки в самому кінці місяця і навряд чи буде схожа на красиву сцену з улюбленого фільму. Але, попри буденність ситуації, це призведе до серйозних стосунків.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Для Водоліїв на особистому горизонті все досить заплутано і невизначено. Не чекайте від цього місяця ясності в любовній сфері. У перші дні цього періоду одинаки вплутаються в безперспективний службовий роман і в підсумку опиняться в розгубленості. Виділіть пару днів на зважування і обміркуйте все. У сімейних знаків з’являться нові приводи для довгих суперечок і розбіжностей, які можна успішно вирішити, якщо особисто знайти в собі сили закрити очі на якісь дрібниці.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, в серпні ви спробуєте “склеїти розбите чашку” і повернетеся до відносин, що давно закінчилися. Подумайте, чи дійсно можна забути про тріщину, яка ніколи не пройде, і якщо відповідь негативна, відмовтеся від такої помилки. У відносинах одружених Риб все стабільно і настільки добре, що їм залишається тільки зберігати гармонію і насолоджуватися життям. Найбільшою складністю для вас в цей час є вибір ідеального місця відпочинку для двох.

Раніше ми розповідали про любовний гороскоп на 2024 рік та що чекає на кожен знак зодіаку.