Джерело: berdichev.biz

Сексі лікар вилікував бердичівлянку. 47-річна жінка втратила 15 тисяч гривень через «іноземного лікаря», бо дружба між чоловіком та жінкою це дуже важливо.

Як повідомили у поліції Бердичева, у травні 47-річна мешканка Бердичева зустріла в інтернеті та почала онлайн-переписку з «іноземним лікарем». Вже за два місяці такого спілкування він зізнався жінці у коханні та запросив до себе в гості.

Але чомусь для цього переконав жінку переказати на його рахунок кошти на авіаквиток. Після того як 15 тисяч відправилися у кармічну подорож по банківськім рахункам у далекій Турції, сексі доктор зник з горизонту кохання та дружби.

За словами потерпілої, вона цілком довіряла чоловікові, адже той був надзвичайно тактовним та чутливим в інтернеті. Жінка не підозрювала, що втрапила у тенета шахрая. Уявляючи майбутню зустріч, вона здійснила кілька транзакцій на вказані ним рахунки на загальну суму 15 тисяч гривень.

Про «романтичні стосунки» жінки дізналась її донька, яка зателефонувала до поліції та повідомила про шахрайство. Перевіривши сторінку «лікаря», правоохоронці встановили, що особа вигадана. Нині триває з’ясування всіх обставин та встановлення причетних до події осіб у межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 190 Шахрайство КК України.

Правоохоронці закликають громадянок, що зустріли своє кохання в інтернеті, бути обачними під час спілкування з невідомими особами в соціальних мережах чи у месенджерах. Поліціянти кажуть, що їм не повідомляти їм конфіденційну інформацію, яка може бути використана для доступу до ваших рахунків чи акаунтів. Навіть коли невідомі чоловіки дуже сексі.

За жодних обставин не переказуйте гроші незнайомим лікарям, космонавтам, авіаторам та капітанам авіаносців навіть якщо вони стверджують, що це необхідно для розв’язання важливого або термінового питання.

Раніше ми розповідали про шахрайство з використанням поштових відправлень та той факт, що поліція Бердичева розкрила цю заплутану справу.