Джерело: berdichev.biz

РЕБ рятує життя. Як відомо, сьогодні практично весь особовий склад 139 окремого батальйону територіальної оборони зараз знаходиться на передовій, де виконує поставлені бойові завдання. Батальйон має нагальну потребу у засобах радіоелектронної боротьби (РЕБ), про що військова частина проінформувала громади Бердичівського району, звернувшись за допомогою. В цілому всі відреагували позитивно, не залишившись байдужими до прохання наших військових.

Про це повідомила голова Бердичівської РВА Людмила Димидюк.

«Мене радує, що більшість територіальних громад Бердичівського району відгукнулися на прохання про допомогу. Одні виділили субвенцію з місцевого бюджету, інші провели відповідні тендери та закупили необхідне обладнання самостійно. Дехто пішов іншим шляхом, перерахувавши свій одноденний заробіток на підтримку військових. Щиро дякую кожній громаді, яка не стоїть осторонь у цей важкий період для держави. Наші хлопці зараз знаходяться на передовій, мужньо тримаючи оборону, тому маємо виконати їх прохання. Адже кожен закуплений засіб РЕБ – це чергове врятоване життя, це безпека наших захисників», – наголосила начальник Бердичівської районної військової адміністрації.

Завдяки зусиллям громад батальйон отримав необхідне обладнання, що значно підвищить ефективність виконання бойових завдань та збереже життя наших військових. Така підтримка є надзвичайно важливою у цей складний для країни час і демонструє єдність та солідарність українського народу у боротьбі за незалежність та суверенітет.

Раніше ми розповідали про те, що Гришковецька громада придбала РЕБ для ЗСУ.