Джерело: berdichev.biz

Денний тимчасовий відпочинок «Сонечко» для діток міста Бердичева та Бердичівського району нарешті розпочав свою роботу. Цього літнього сезону на малечу чекає ще більше цікавих розваг та приємних сюрпризів, адже впродовж року Наталія Онуфрієнко та її команда волонтерів з Благодійного фонду «Онуфрієнко-діти» активно працювали над зміцненням матеріально-технічної бази.

І допомагали їм у цьому небайдужі люди як з міста Бердичева, так і закордонні друзі та партнери. Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Діти відпочивають

“Привітати Денний тимчасовий відпочинок «Сонечко» з відкриттям приїхав приватний підприємець Юрій Панчук зі своєю родиною. Він сам, його дружина Світлана, дорослий син Ілля та маленький Філіп були приємно вражені великою кількістю дітей та тими щоденними розвагами, які підготувала для своїх підопічних Наталія Онуфрієнко. Варто зазначити, що Юрій Панчук приїхав не з порожніми руками, а привіз у подарунок чудову дерев’яну гойдалку, комплект м’ячів та обручів для занять спортом”, – повідомляють журналісти.

Відпочинок дітей

“Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи та батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Наталія Онуфрієнко допомогає

Я ж, своєю чергою, як місцевий приватний підприємець, хочу зробити невеликий вклад у цю гідну справу. Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Створімо для них такий світ разом” – зазначила Світлана Панчук.

Відпочинок дітей

Проте це далеко не єдиний подарунок, який приготувала родина Панчуків. Враховуючи те, що Денний тимчасовий відпочинок знаходиться у селі Кустин Райгородоцької територіальної громади, а Наталія Онуфрієнко , будучи головою Благодійного фонду «Онуфрієнко-діти» та депутатом Житомирської обласної ради, постійно опікується цим селом, Юрій Панчук пообіцяв допомогти місцевим жителям підготуватися до зими.

Денний тимчасовий відпочинок «Сонечко»

Люди, які опинилися у складних життєвих обставинах або є малозабезпеченими, отримають від нього по п’ять складометрів дров на безкоштовній основі. Для оформлення допомоги необхідно звернулися з відповідною заявою до голови Благодійного фонду «Онуфрієнко-діти».

Денний тимчасовий відпочинок «Сонечко»

Наталія Онуфрієнко висловлює щирі слова вдячності та подяки кожному підприємцю та благодійнику, хто має добре серце та дбає про українських діток, намагаючись повернути їм щасливе дитинство, вкрадене путінською росією.

Відпочинок

«Разом з родиною Панчуків хочу відзначити Наталію Калугіну (магазин «Цитрус»), яка постійно надає нам допомогу у вигляді свіжих овочів та фруктів. Вони просто необхідні у дитячому раціоні, щоб наші дітки росли здоровими та отримували достатню кількість вітамінів. Ціную кожного з вас, мої дорогі, та дякую вам за постійну допомогу» – каже Наталія Онуфрієнко журналістам.