Джерело: berdichev.biz

Карта тижня Таро каже, що треба намагатися не перевантажувати себе і знаходити баланс у всіх сферах життя.

На цьому тижні вам доведеться розібратися з вибором і балансом: є ймовірність зіткнутися з необхідністю прийняття рішення, яке зажадає зважування. Можливо, ви будете лавірувати між фінансовою стабільністю і ризиком. Карта тижня Таро натякає, що важливо залишатися відкритим до нових можливостей і не боятися робити вибір, навіть якщо він здається складним.

Цього тижня треба співпрацювати з іншими та “виходити на поверхню” як ніколи. У роботі або проєктах може знадобитися допомога колег або партнерів для досягнення спільної мети. Не соромтеся просити про допомогу і ділитися своїми ідеями. Звертайте увагу на баланс витрат і доходів. Зараз гарний час, щоб спланувати свій бюджет і переглянути свої фінансові плани, щоб переконатися, що ви на правильному шляху.

На особистому фронті знайдіть баланс між стосунками та іншими речами. Обов’язково приділяйте час спілкуванню зі своїми близькими, не забувайте про важливість особистих зв’язків. Кращим спільним проведенням часу стане прогулянка по набережній, відкриття нового цікавого місця, похід на ринки або в магазини з автентичними товарами.