Джерело: berdichev.biz

Гришковецька громада продовжує допомогати ЗСУ. Голова Гришковецької громади Ірена Лісова розповіла про те, як громада підтримує Збройні Сили України. Днями ще два комплекти РЕБ (радіоелектронної боротьби) були передані в руки захисників 139 батальйону ТРО. Це дуже актуальне обладнання, яке тепер буде використовуватися для потреб військових та захищати їх від ворожих дронів.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на повідомлення голови Гришковецької громади.

“Ірена Лісова висловила щиру подяку дітям, батькам та колективу Гришковецького ліцею, колективам закладів дошкільної освіти громади, Половецькому ліцею та Никонівській гімназії, а також медичним, культурним, соціальним працівникам громади та освітянам. Особлива вдячність була висловлена колективу Гришковецької селищної ради”, – йдеться у повідомлені.

“Дякую кожному! Разом – сила!” – підсумувала Ірена Лісова.

Персональні РЕБ мають велике значення для забезпечення безпеки військових операцій. Вони здатні перешкоджати роботі ворожих радіоелектронних засобів, знижуючи ефективність ворожих дій і забезпечуючи захист наших військових від електронного впливу та дронів. Таке обладнання допомагає зберігати життя солдатів та підвищувати ефективність виконання бойових завдань.

Раніше ми розповідали про те, що бюджетники Бердичева придбали багі для бійців 139 батальйону ТрО. Крім того, ми інформували про те, як Богдан Кицак забезпечує захисників ЗСУ мобільними системами РЕБ та іншим обладнанням.