Джерело: berdichev.biz

Невідома пара напала на жінку у парку. В Бердичеві стався дивний інцидент, який викликав здивування серед свідків події. Невідомі чоловік та жінка напали на жінку з дитиною і вимагали її шкарпетку. Напад стався вчора ввечері в районі парку відпочинку, де жінка гуляла зі своєю маленькою донькою.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свідка події.

За словами свідка події, чоловік у спортивному костюмі та жінка в оранжевій футболці йшли за жінкою, яка неспішно прогулювалась алеями парку. У якийсь момент вони підійшли до неї, чоловік схопив за ногу і вимагав віддати носок, а жінка схопила за руку. Шокована жінка з дитиною спершу не зрозуміла, що відбувається, і намагалася захистити дитину.

“Він виглядав дуже наляканим або схвильованим”, – розповідає свідок події пан Олексій, – “Я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Він щось бурмотів про носок і схопив жінку за ногу. Це було не зрозуміло та страшно”.

Перелякана жінка швидко зняла носок з ноги та віддала його нападнику, після чого той разом зі своєю подругою миттєво втік з місця події. Свідки підбігли до постраждалої жінки та розпитували що відбулося. Але постраждала жінка знаходилася у шоковому стані та сказала, що з нею все добре і що вона напише заяву у поліцію про напад.

Як зазначило наше джерело у поліції, подібні інциденти надзвичайно рідкісні у нашому місті, у цьому ж випадку не зрозумілими є мотиви такої поведінки злочинців. У поліцію постраждала так й не звернулася.

Місцеві жителі обговорюють інцидент і висловлюють різні версії того, що могло б підштовхнути чоловіка на такий вчинок. Дехто вважає, що це може бути жарт або дія людини з психічними розладами, інші ж припускають, що це може бути частина якогось дивного ритуалу або гри.