Джерело: berdichev.biz

Артем Лінкевич загинув. Знову гірким болем втрати обізвалася війна у Гришковецькій громаді, у селі Хмельове Половецького старостинського округу. Стрілець третього стрілецького відділення другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти військової частини А 4863 – Артем Лінкевич 1988 року народження загинув в районі населеного пункту Торець Донецької області, захищаючи свободу і незалежність нашої країни від агресора рашиста.

Про це повідомила голова Гришковецької громади Ірена Лісова.

“Артем став на захист України з березня 2022 року. Він мужньо тримав кожен бій, був впевнений, що захистити своїх дітей та усіх нас – його обовʼязок. Понад два роки війни вистояв Артем у важких боях, жодного разу не поскаржився, не відступив – був на передовій”, – йдеться у повідомлені.

2 липня 2024 року під час виконання бойового завдання зупинився життєвий шлях Захисника,  Артем Лінкевич загинув у бою з рашистами. Тепер йому навіки – 36 років.

Сутінками болю вкрилося село… Розпачем від втрати розривається душа… Ніколи не пробачимо. Ніколи не забудемо. Вічна памʼять і наша довічна шана жителю села Хмельове – Лінкевичу Артему. Глибокі співчуття сімʼї.

Про дату поховання повідомлено буде пізніше.